Bağcılar'da uyuşturucu bağımlısı biri annesinin başını kesip balkondan attı! 5 yıl önceki mesajında Annesine ne dediği ortaya çıktı.. | GÜNDEM
DOLAR

32,4585$% 0.24

EURO

34,6488% 0.16

STERLİN

40,5565£% 0.13

GRAM ALTIN

2.390,61%0,45

ÇEYREK ALTIN

3.936,00%-0,10

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Bağcılar’da uyuşturucu bağımlısı biri annesinin başını kesip balkondan attı! 5 yıl önceki mesajında Annesine ne dediği ortaya çıktı..

Bağcılar’da uyuşturucu bağımlısı biri annesinin başını kesip balkondan attı! 5 yıl önceki mesajında Annesine ne dediği ortaya çıktı..

Bağcılar’da uyuşturucu bağımlısı biri annesinin başını kesip balkondan attı! 5 yıl önceki mesajında Annesine ne dediği ortaya çıktı.. Sosyal medyada bir genç uyuşturucunun etkisiyle annesinin katili oldu..

Beş yıl Önce Annesini sevdiği söylemiş..

uyuşturucunun etkisiyle annesini katleden kişinin mesajları ve resimleri sosyal medyada paylaşıldı. Video +18 olduğu için baykushaber olarak yayınlamama kararı aldık.

Uyuşturucu kullanımın her geçen gün artarak devam etmesi ise Türk toplumu tarafından kabul edilmiyor ve önlem alınması yıllardır isteniyor..

Kaynak: Sosyal medya, görüntüler twitter üzerinden alınmıştır.

Katil daha sonra evi yakmak istediği itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü ve polis tarafından müdahale edilerek etkisiz hale getirildiği belirtildi.

EMNİYET’TEN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden cinayete ilişkin yapılan açıklamada, “Şüpheli şahısın ruh ve sinir hastalıklarından firari durumda olduğu anlaşılmıştır. Şüpheli şahıs olay yerinde olayı gerçekleştirdiği suç aletleriyle beraber görevlilerimizce yakalanmıştır. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir. Tahkikat devam etmektedir” denildi.

Kayak: İnternet haber

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İsmailağa Tarikatı’ndan yöneticiliğe adım! İşte diyanetin yeni adamı!

HIZLI YORUM YAP