Bafralı Delidemir'den Alaattin Çakıcı Açıklaması Kimsenin Yavru Vatana Gittiği Yok | GÜNDEM
DOLAR

32,5904$% 0.31

EURO

35,0386% 0.17

STERLİN

40,8528£% 0.12

GRAM ALTIN

2.458,46%0,93

ÇEYREK ALTIN

4.073,00%0,22

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Bafralı Delidemir’den Alaattin Çakıcı Açıklaması Kimsenin Yavru Vatana Gittiği Yok

Bafralı Delidemir’den Alaattin Çakıcı Açıklaması Kimsenin Yavru Vatana Gittiği Yok

Bafralı Delidemir’den Alaattin Çakıcı Açıklaması Kimsenin Yavru Vatana Gittiği Yok, Son kabadayı Alaattin Çakıcı için haber kaynaklarında çıkan haberle ilgili açıklama geldi.

Haber servisler’de yer alan bilgilere göre ise Alaattin Çakıcı’nın nerede olduğu belli oldu.

Alaattin Çakıcı Kıbrıs’a gitti şeklinde haberle ilgili açıklama yapan Bafralı Delidemir ise konuyla ilgili açıklaması ise şu şekilde kaleme alındı.

15.06.2021 Oda TV’deki yazıya cevabımdır / Kamuoyunun Bilgilerine )Dünyayı dizayn eden üst akıl ve ülkemizdeki muhalefet dış güçlerin yönlendirmesi ile ülkemizi karıştırmak isteyen gafil vatan hainleri sürekli sosyal medyadan provakatif gündem oluşturmak isteseler bile devletimiz tüm kurumlarıyla Yurtiçi ve yurtdışındaki her türlü bugüne kadar yapılan oyunları çöpe attığı gibi gelecek zaman diliminde bile hangi türlü zarar vermek isteseler de başarısız olacaklardır.
Kimsenin Bir Yere Gittiği Yok
Onlara bir tarihimizle ilgili ezgiler manzumesi ile cevap veriyorum, birileri yurtdışına gitmiş birisine yavru Vatan’dan yer açıyorlar, kimsenin bir yere gittiği yok gidenler zaten gitmiş kamuoyunun bu ezgiler manzumesini lütfen dinlemelerini isterim, kamuoyunun bilgilerine
BAFRALI DELİDEMİR
(Brüksel)
Bafralı Deli Demir Kimdir…!
12 Eylül evveli İstanbul, Ankara ve Karadeniz’de aktif görevler alan uzun yıllar Mamak cezaevinde işkence gören,7 yıl Mamak Cezaevinde yatıp 12 Eylül sonrası tahliye olduktan sonra ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırılmış ve 33 yıldır da Avrupa ve Brüksel’de yaşamaktadır. Trabzon asıllı olan Bafralı Deli Demir Bafra’da dünyaya gelerek bir oğuzun Çepni boyundandır.

Alaattin çakıcı Kıbrıs'a gitti

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sedat Peker videolarında adını andığı gazeteci kardeşlerden biri olan  Süleyman Özışık ilk defa sesizliğini bozdu: Benim de bildiklerim var, tek tek anlatacağım

HIZLI YORUM YAP