Aylar yıllar geçer,takvimler eskir ama bu liderler eskimez | GÜNDEM
DOLAR

32,3770$% -0.21

EURO

34,8141% 0.17

STERLİN

40,7699£% 0.43

GRAM ALTIN

2.438,09%-0,01

ÇEYREK ALTIN

3.975,00%-1,31

a

Aylar yıllar geçer,takvimler eskir ama bu liderler eskimez

 

Gazeteci Ferhat Aydoğan’ın Dünya sizi tanıyor adlı yazısında Cumhuriyet tarihinin unutulmayacak liderlerini kaleme aldı.

Gazeteci Aydoğan yazısında şunları söyledi ;

Cumhuriyet tarihinin siyasi olarak en iyi dönemlerini yaşadığımız bu yıllarda, Ülkemizi Avrupa’nın siyasi merkezi haline getiren ve yaptığı liderlikle göz dolduran Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli yeni Türkiye’nin temelleri atılmakta. Dün Avrupa ile bir randevu alabilmek için aylarca bekletilen Türkiye değil artık. Dünya’da kriz çıktığında çözmesi için gözlerine bakılan bir Türkiye inşaa ediyorlar.

Bunu inşaa ederken Yavuz Sultan Selim Han Hz.’lerinin “Devletleri yıkan tüm hataların altında nice gururun gafleti yatar.” Sözünü şiar edinip Recep Tayyip Erdoğan’ın önceliğinde ülkede içerisinde Süleyman Soylu ile FETÖ/ TERÖR – PDY’i tüm unsurları ile beraber temizlemeye başlamış. Dün Amerikanın donanım ve yazılım destekleri ile ‘’ Milli olamayan istihbarat’ı ‘’ Hakan Fidan gibi bir yiğit ile Türkiye’nin en önemli Kurumu haline getirmiş ve yurt dışında bu ülkeye hainlik eden soysuz köpeklerin hepsinin boynunda tasmalarının elinde olduğunu hissettirmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin tüm kurum ve kuruluşlarına sızmış bir yapıyı özellikle Jandarma İstihbaratı ve personeli içerisinde operasyonel faliyetler yapacak kadar ileri gitmiştir. Dün Ergenekon dosyasında gövde gösterisi yaparak devlet erkanını belgeler ile kandırarak gövde gösterisi yapmış bu gösteriden sonra Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin’in büyük mücadele verdiği kurum eski güvenine ve ciddiyetine yeniden kavuşmuştur.

15 temmuz hain kalkışma planının ardından şerefli TSK’nın itibarını dünya kamu oyunda kötülemek ve ülkemizi operasyonel ülke sınıfından çıkarmak için uğraşan kadrolara ise Hulusi Akar paşa ile cevap verilmiş ve Pençe Operasyonu yapılmış , Ardından Suriye , Lübnan , Mısır , Libya , Doğu Akdeniz ve Ege gibi operasyonlarla Dünya’da bizim fikrimiz ve zikrimiz olmadan operasyon yapılamayacağını hatta ve hatta burunlarını çıkartıp nefes alamayacaklarını dünya sahnesine tekrar hatırlattık.

15 temmuz hain kalkışmasında efsane komutan Korkut Eken’in öncülüğünde kurulan ve içlerinde tek bir FETÖ/PYD hain unsurlarından bulunmayan Özel Harekat Daire başkanlığı yaptığı operasyonlar ile birlikte Emniyet Genel Müdürlüğün’de başarı bir şekilde görevini ve mücadelesini sürdüren Mehmet Aktaş ile tekrar halkın güveni tazenlenmiştir.

Birileri çıkmış şimdi diyor ki ; Siz bu vatan sever kadroları devletini ve milletini canın dan aziz bilen bu kadroları görevlerinden çekin bu sıkıntıların hiç biri yaşanmasın. Ülke ekonomik ve siyasi olarak gerilmesin diyerek yüce Türk milletine aba altından sopa gösteriyorlar.

Kim ne derse desin Aylar geçer yıllar geçer , takvimler eksir ama bu liderler unutulmaz neden mi ?
Çünkü İsimleri duruşları tarih yazıyor ; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yol Arkadaşları Devlet Bahçeli , İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu,Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile birlikte Milli İstihbarat Teşkilatı Hakan Fidan,Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş

Çünkü bu kadar emeği görmeyen Hain ve nankör olur ve Allah (C.C) der ki ;
﴾38﴿ Biliniz ki Allah iman edenleri korur. Şu da muhakkak ki Allah hiçbir haini, hiçbir nankörü sevmez.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mustafa Sarıgül bu kez Almanya’dan “Cumhur ittifakını tokatladı”

HIZLI YORUM YAP