Atatürk'e her fırsatta hakaret eden Yeni Akit, sayfalarını Atatürk ilanlarıyla doldurdu. Akit'e ilan veren Devlet kurumları | GÜNDEM
DOLAR

32,2601$% -0.27

EURO

34,7734% -0.23

STERLİN

40,6634£% -0.1

GRAM ALTIN

2.398,17%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.946,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Atatürk’e her fırsatta hakaret eden Yeni Akit, sayfalarını Atatürk ilanlarıyla doldurdu. Akit’e ilan veren Devlet kurumları

Atatürk’e her fırsatta hakaret eden Yeni Akit, sayfalarını Atatürk ilanlarıyla doldurdu. Akit’e ilan veren Devlet kurumları

Atatürk’e her fırsatta hakaret eden Yeni Akit, sayfalarını Atatürk ilanlarıyla doldurdu. Akit’e ilan veren Devlet kurumları, radikal İslamcı görüşü ile bilinen ve ıslama farklı bakan yazar ve kişilerle dolu olduğu belirtilen ve toplumun sinir uçlar ile oynadığı düşünülen Akit gazetesine ilan veren kurumlar dikkat çekti!

ATATÜRK’E HAKERET ETMEKTEN VAZ GEÇMİYORLAR!

10 Kasım ve diğer Anma etkinliklerin de Atatürk’ü hedef gösteren gazeteye tepkiler dinmiyor. Seçim sonrası vatandaşlıktan dahi atılmaları söz konusu olabilir..

Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin ölümsüz kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 84. ölüm yıl dönümü. 10 Kasım’da saatler 9’u 5 geçeyi gösterdiğinde tüm yurt yasa bürünürken yandaşlıkta sınır tanımayan gerici Yeni Akit Gazetesi bir 10 Kasım’da daha Türk halkını provoke etti.

Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu gün “Mustafa Kemal alkole bağlı sirozdan hayatını kaybetti” haberi hazırlayan Yeni Akit Gazetesi, imza attığı skandal büyük tepki çekince haberi apar topar kaldırmak zorunda kaldı.

Akit Atatürk hakaret

Akit bunu her sene yaparken kişi ve kuruluşlardan da 10 Kasım ilanları almaktan imtina etmiyor! 15 sayfalık bugünkü Yeni Akit Gazetesi’ne baktığımızda tam 5 adet 10 Kasım ilanıyla karşılaşıyoruz. İlanları verenlerin Yıldız Holding harici Devlet kurumu olması ise dikkat çekici.

Yeni Akit Gazetesi’nin bugünkü sayfalarında yer alan 10 Kasım ilanları:

2. sayfa – VakıfBank

3. sayfa – Yıldız Holding

4. sayfa – Halkbank

7. sayfa – Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok

15. sayfa – Türk Telekom

kaynak: yeniçağ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ağrı’da kaza tanker yolcu otobüsüyle çarpıştı yangın çıktı!

HIZLI YORUM YAP