Aşının yan etkilerini öğrenen genç kız doktora saldırdı odasını yıktı | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Aşının yan etkilerini öğrenen genç kız doktora saldırdı odasını yıktı

Aşının yan etkilerini öğrenen genç kız doktora saldırdı odasını yıktı

Kahramanmaraş’ta, hastaneye giden S.K. adlı kişi (22), kendisine yaptırmak istediği aşının yan etkilerini öğrendiği doktoru darbedip, odasını dağıttı. Doktorun şikayeti üzerine S.K. ve annesi hemen gözaltına  alındı.

 

Bu cahillik dolu olay, cuma günü akşam saatlerinde Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesin de  Yörük Selim Ek Hizmet Binası’nın acil servisinde yaşanıyor. İddiaya göre S.K., hastanalarak doktorun onu iğleştirmesi için  gittiği hastanede yine aynı doktor olan Merve Albayrak’a iğne yaptırmak istediğini ağrılarının gideceğini düşünerek yapmasını söyledi. Albayrak, iğneyi yapabileceklerini ancak ciddi yan etkileri olduğunu hastaya tebliğ etti. Genç kızı uzman doktora aşının yapılması için yönlendirdi. Bu sırada anne M.K. (42), yan etkilerinden dolayı kızının iğneyi yaptırmaktan vazgeçebileceğini söyleyerek, tepki gösterdi. S.K. de doktor Merve Albayrak’a saldırıp, darbetti. Genç kız daha sonra doktorun odasını dağıtıp, yere yattı, sözde sinir krizi geçirdi.

DOKTOR ŞİKAYETÇİ OLDU

Acil serviste görev yapan diğer doktor, sesleri duyup Albayrak’ın yardımına koştu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri S.K. ve M.K.’yi gözaltına alarak karakola götürdü. Doktor Merve Albayrak ise aldığı darp raporu ile karakola giderek şikayetçi oldu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Son Dakika Haberleri: Bingöl’de deprem !

HIZLI YORUM YAP