Aqua Florya AVM'de Taciz skandalı! Yabancı kişi Türk kızını taciz etti, dayağı yedi! | GÜNDEM
DOLAR

32,2589$% 0

EURO

34,7017% -0.05

STERLİN

40,3418£% -0.06

GRAM ALTIN

2.401,53%0,06

ÇEYREK ALTIN

3.952,00%-0,07

a

Aqua Florya AVM’de Taciz skandalı! Yabancı kişi Türk kızını taciz etti, dayağı yedi! Yabancı sığınmacının Türk kızının görüntülerini alarak video alması, çalışan Türk kızının dikkatini çekti, Elinden telefonu alan Türk kızının ise sapığın telefonunu kırması kameralara yansıdı!

AQUA Florya AVM’de Yemen uyruklu Abdülrahman Ali Musa adındaki tacizci kişinin radikal İslamcı olduğu ve tarikat mensubu olduğu düşünülüyor.

DESTEK MESAJLARI YAĞIYOR!

Türk kızının tepkisinin halkı olduğunu belirten milyonlarca kişi Sığınmacı ve mültecilerinin tamamının gönderilmesini istiyor!

Türk milletinin sabrını test edilmesin! Sosyal medyada yıllardır taciz olayları ile gündeme gelen sığınmacıların tamamını göndermek için muhalefet çalışma halinde..

AK PARTİ VE MHP KALSIN DEMİŞTİ!

Cumhur ittifakı partileri ise sığınmacılara kapıları sonuna kadar açtığını belirten konuşma yapmıştı..

Dayak yiyen Yemenli kişi ise kısa sürede kameralara yansıdı, tekme, tokat dayak yiyen kişinin kimliği henüz açıklanmadı..

Aqua Florya AVM’de Taciz olayı ile ilgili olarak henüz bir açıklama yapmadı!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Türkkadını
    2 yıl önce
    0 0

    Ellerinden gözlerindne öperim senin gibi türk kadınını gördükçe bu devranın döneceğine inancım tam, ev sahiplerinin yabancılara ev vermesinin önüne geçmek şart, aynı zamanda binanızd aolan yabancılara dikakt edin, Ak partili kişiler ile alışverişi kesin. Bu ırkcılık değil ülkemizi düşündüğümüz içindir.

Sıradaki haber:

Sakarya’nın Ferizli ilçesinde zabıta aracında Afganistan bayrağı açan kaçaklar yakalandı!

HIZLI YORUM YAP