Alaattin Çakıcı vatanı Türkiye’ye Döndü mü ? | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Alaattin Çakıcı vatanı Türkiye’ye Döndü mü ?

Sağlık sorunları sebebi ile önce Kanada’ya ardın ise tedavinin devamı niyeliğinde olan yıllarca ikamet ettiği Amerika’ya geçti.

 

Haberi ilk yapan yer  olarak özellikle sağlık sorunu yazmamıza rağmen bazı kendini bilmez 3-5 tane sözde gazeteci, ‘’Kişi kendinden bilir işi ‘’ yorumları ile ABD’ye FETÖ/PDY terör unsurları gibi önemli belgeler götürerek Amerikadan özel olarak vize aldığını iddia edecek kadar zavallı durumlara düştü. Türkiye’de ise bir kaç kanal kendini buğday ambarında gördüler ve saldırmaya başlayarak kaçtı imasında bulunarak yine kendileri gibi düşüklük göstereceğini sandırlar !

 

Fakat gökten kemik yine yağmadı…

 

Sizin o kaçtı iması yaptığınız ADAM !
Alaattin Çakıcı geçmiş tarihler de Yurt Dışında ceza almış , Türkiye Cumhuriyeti Devletine talepte bulunarak cezamı ülkemde çekmek istiyorum demiştir. Bugün özellikler ‘’ SAĞLIK SORUNU ‘’ yazmamıza rağmen konuyu kendiniz benzetip vatan hainliği gibi o bedene sığmayacak gömlekler giymekle suçladınız. Yetmedi hemen Ülkücü lider Devlet Bahçeli ve Cumhur-u Reis Recep Tayyip Erdoğan’a saldırmaktan da geri durmadınız.

 

Alaatin Çakıcı ülkesine geri dönecektir. Bütün hainlere duyurulur…!

 

Kurucu : Raif Yavuzyılmaz  

 

 

İlgili Haber :

Alaattin Çakıcı’nın Türkiye’den ayrıldı iddiası !

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SON VAKİT HABER SURİYE CEPHESİNDEN BİLDİRİYOR

HIZLI YORUM YAP