AKP milletvekili adayının Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör atandığı gün, bizi kıskanan Almanya’daki durum | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • AKP milletvekili adayının Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör atandığı gün, bizi kıskanan Almanya’daki durum

AKP milletvekili adayının Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör atandığı gün, bizi kıskanan Almanya’daki durum

AKP milletvekili adayının Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör atandığı gün, bizi kıskanan Almanya’daki durum, Yılmaz Özdil durdu durdu yine on ikiden vurdu. Ansiklopedi yazsa bu kadar değerli olmazdı. Özdil’in paylaşımı sonrası binlerce kişi Özdil’in yazısını paylaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararıyla 5 üniversitenin rektörü değişirken, Boğaziçi Üniversitesi’ne yapılan atama dikkat çekti. AKP’den milletvekili adayı Melih Bulu’nun Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör seçilmesine Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Özdil, Alman dergisi Der Spiegel’in kapağını paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla 5 üniversitenin rektörü değişti. Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne daha önce AKP’den milletvekili adayı olan Prof. Dr. Melih Bulu atandı. İstanbul 1’inci Bölge’den milletvekili aday adayı olan Prof. Dr. Melih Bulu’nun Boğaziçi Üniveristesi’ne rektör yapılması öğrencilerin tepkisine neden oldu.
Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’de sosyal medyada atamayla ilgili çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Özdil, yaptığı paylaşımda korona virüs aşısını geliştiren Dr. Özlem Türeci ve Prof. Uğur Şahin’in yer aldığı Alman dergisinin kapağını paylaştı.
Yılmaz, paylaşımında “AKP milletvekili adayının Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör atandığı gün, bizi kıskanan Almanya’daki durum” ifadelerini kullandı.
Özdil, Alman dergisinin kapağını Atatürk’ün meşhur sözü ile bir paylaşım daha yaptı. Özdil, “Benim manevi mirasım ilim ve akıldır. Benden sonra, beni benimsemek isteyenler, bu temel mihver üzerinde akıl ve ilmin rehberliğini kabul ederlerse, manevi mirasçılarım olurlar.”
Alman Der Spiegel Dergisi, korona virüs aşısını geliştirerek tüm dünyaya umut olan Dr. Özlem Türeci ve Prof. Uğur Şahin’e yeni yılın ilk sayısında kapağında yer verdi.

Kaynak Yeniçağ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Esra Erol’a serbest,Korona buraya giremiyor mu! İzleyenler dondu kaldı!

HIZLI YORUM YAP