Akit Gazetesi İzmir Marşından rahatsız oldu! | GÜNDEM
DOLAR

32,3722$% -0.34

EURO

34,7166% -0.28

STERLİN

40,6439£% -0.21

GRAM ALTIN

2.394,62%-1,14

ÇEYREK ALTIN

3.932,00%-1,51

a

Akit Gazetesi İzmir Marşından rahatsız oldu!

Ümraniyespor maçında İzmir Marşı’nı okuyan Beşiktaş taraftarını hedef aldı. Daha öncede bir çok konuda eleştirilen Akit gazetesi İzmir Marşından rahatsız olması sosyal medyada dikkat çekti!

Belirli bir kitlesi olan ve özellikle Ak partiye yakınlığı ile bilinen gazetenin İzmir Marşını hedef alması ise tepkilere neden olurken konuyla ilgili olarak yargının vereceği karar merak ediliyor.

Gözler İktidarın Küçük ortağı MHP’ye çevrildi. MHP lideri Bahçeli Beşiktaş taraftarı olduğu biliniyor..

Süper Lig’in 12. haftasında Beşiktaş sahasında Ümraniyespor’u ağırladı. Beşiktaş taraftarı maç esnasında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet 99. yılını kutlayarak İzmir Marşı ve ‘Yaşa Mustafa Kemal Paşa’ tezahüratları ile tribünleri inletti.

Saldırgan, hedef gösteren yayın politikasıyla bilinen gerici Akit, İzmir Marşı’nı okuyan Beşiktaş taraftarını hedef aldı ve  ‘Stadı Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı! Onlar ‘yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa’ dediler’ diyerek bu kez kurucu önderi anan Beşiktaş taraftarını hedef aldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Türk Silahlı Kuvvetlerine iftira atanlar gündemdekini yerini korurken Ak Partili Hilal Kaplan’ın tweetleri yeniden gündem oldu!

HIZLI YORUM YAP