Ak Parti'nin ortağı Sinan Oğan Terör Saldırısı Sonrası 12 Şehit Varken Londra keyifli anları | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Ak Parti’nin ortağı Sinan Oğan Terör Saldırısı Sonrası 12 Şehit Varken Londra keyifli anları

Ak Parti’nin ortağı Sinan Oğan Terör Saldırısı Sonrası 12 Şehit Varken Londra keyifli anları

Türkiye, 22 Aralık Cuma ve 23 Aralık Cumartesi günlerinde terör örgütü PKK’nın saldırıları sonucu kaybettiğimiz 12 kahraman askerimiz için bir yandan yas tutarken, diğer yandan da siyasi figürlerin tutumları tartışma konusu oldu. Son günlerde gündemi meşgul eden olaylardan biri de, 12 şehit verdiğimiz günlerde, Türk siyasetçi Sinan Oğan’ın Londra ziyaretine dair yaşananlar.

Oğan, uzun bir süredir sessizliğini koruyarak gündemden uzak kalmıştı. Ancak, Londra’nın ünlü bir Türk lokantasında ünlü şef Hüseyin Özer ile hatıra fotoğrafı çektirerek yeniden gündeme geldi. Özellikle 12 şehidimizin anısına düzenlenen yürüyüşler ve terörü lanetleyen sloganlar arasında, siyasetçinin keyifli anlarını paylaşmasının vatandaşlar arasında tepki çektiği gözlemlendi.

Ünlü şef Hüseyin Özer’in sosyal medya hesabından paylaştığı hatıra fotoğrafında, Sinan Oğan’ın gülerek poz verdiği an dikkat çekti. Özer, paylaşımında, “Restoranımda sizi ağırlamak gerçekten bir zevkti. İyiliğiniz ve varlığınız gerçekten özel kıldı. Harika bir misafir olduğunuz için teşekkür ederim!” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, fotoğrafta Sinan Oğan’ın üzerindeki 915 dolar (26 bin 740 lira) değerindeki Louis Vuitton marka atkısı da sosyal medyada gündem oldu. Bu detay, siyasetçinin lüks tercihleriyle ilgili eleştirilere neden oldu.

Sinan Oğan’ın, seçim sonrası Ankara’da yaptığı gayrimenkul ve araç alımlarıyla gündeme gelmesi, ardından servetindeki ani artışın da dikkat çekmesi, kamuoyunda geniş bir tartışma yaratmıştı. Oğan, bu konuda yaptığı açıklamada, “Bu bir tesadüf. Ben zaten varlıklı bir insanım. Seçimden sonra yeni bir yatırım yaptım” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Vatan Haini Radikal İslamcı Şeyh Said’in Gerçek Yüzü

HIZLI YORUM YAP