Ak Partili Kenan Sofuoğlu'nun henüz 2 yaşındaki oğlu Zayn ile motosiklet sürdürdü | GÜNDEM
DOLAR

32,2234$% -0.11

EURO

34,9331% 0.17

STERLİN

40,5695£% 0.07

GRAM ALTIN

2.445,79%0,57

ÇEYREK ALTIN

4.012,00%1,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Ak Partili Kenan Sofuoğlu’nun henüz 2 yaşındaki oğlu Zayn ile motosiklet sürdürdü

Ak Partili Kenan Sofuoğlu’nun henüz 2 yaşındaki oğlu Zayn ile motosiklet sürdürdü

Ak Partili Kenan Sofuoğlu’nun henüz 2 yaşındaki oğlu Zayn ile motosiklet sürdürdü Tepkiler gecikmedi, sofuoğlu ise açıklamalarda bulundu bir çok sosyal medya kullanıcısı ise çocuğu neden riske atıyorsunuz diye sordu. Konuyla ilgili henüz bir soruşturma açılmadı.

AK Parti Sakarya Milletvekili ve motosiklet sporcusu Kenan Sofuoğlu’nun oğlu Zayn Sofuoğlu, babasının izinden gidiyor. 36 yaşındaki Sofuoğlu, oğlunun motosiklet kullandığı anları sosyal medya hesabından “Henüz 2 yaşında değil” notuyla paylaştı.

5 kez Supersport dünya şampiyonluğu bulunan AK Parti Sakarya Milletvekili ve motosiklet sporcusu Kenan Sofuoğlu, çocuklarının da kendi izinden gitmesini sağlıyor. Sofuoğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı video, görenleri şaşkına çevirdi.

Henüz 2 yaşında basmamış oğlu Zayn Sofuoğlu’na motosiklet kullanmayı öğreten Kenen Sofuoğlu, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. Sofuoğlu bu paylaşımına “Henüz 2 yaşında değil” notunu da ekledi.

 

GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI

Zayn Sofuoğlu’nun hiçbir destek almadan motosikleti kullanması, izleyen herkesi şaşkına çevirdi. Milletvekili Sofuoğlu, turu tamamladıktan sonra oğlunun yanına giderek tebrik etti.

Bu video, kısa sürede en çok konuşulan konulardan biri haline geldi.

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ayasofya İmamı ‘da FETÖ derneklerinin etkinliğine katılmış! Türk düşmanlarından ders almış!

HIZLI YORUM YAP