Ak Partili Adalet bakanı Bekir Bozdağ’ın küçüğün rızası var lafı yine gündemde | GÜNDEM
DOLAR

32,4841$% -0.03

EURO

34,7654% -0.65

STERLİN

40,5676£% -0.62

GRAM ALTIN

2.438,59%0,11

ÇEYREK ALTIN

4.046,00%-0,15

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Ak Partili Adalet bakanı Bekir Bozdağ’ın küçüğün rızası var lafı yine gündemde

Ak Partili Adalet bakanı Bekir Bozdağ’ın küçüğün rızası var lafı yine gündemde

Ak Partili Adalet bakanı Bekir Bozdağ’ın küçüğün rızası var lafı yine gündemde, Ak partili seçmenin çok sevdiği isimlerin başında olan özellikle tarikat ve cemaate yakın olan kişilerin el üstünde tuttuğu Bekir Bozdağ yeniden adalet bakanı olması cemaatçi ve tarikatçıları oldukça sevindirdi.

KÜÇÜK ÇOCUĞUN RIZASI VAR DEMİŞTİ!

Bozdağ’ın cinsel istismar için “Çocuğun rızası var” açıklamasıyla büyük tepki toplamıştı. Öz<elikle tarikat ve cemaat içlerinde yaşların küçük yaşlara kadar indirilip evlendirmesi tarikat ve cemaat içerisinde olumlu karşılanırken Bozdağ, 2016 yılında gazetecilere yaptığı açıklamada “Çocuğun rızası” diyerek skandal açıklamalarına bir yenisini eklemişti. Bekir Bozdağ, cinsel istismar suçunda mağdurla failin evlenmesi durumunda cezayı ortadan kaldıran yasayla ilgili “Küçüğün rızası” kavramını kullanmasına tepki yağmıştı.

Bozdağ’ın yeniden Adalet Bakanlığı’na getirilmesi, çıkardıkları yasayı savunurken, tarihe bir kara leke olarak geçen “Bunlar tecavüzcü değil, bunlar cinsel istismar suçunu zorla işlemiş olan kişiler değil. Bunlar tamamen ailelerin ve küçüğün de rızasıyla yapılmış işler” cümlesi tekrar gündem oldu.

CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, bakanlığı döneminde çok eleştirilen Bekir Bozdağ için şu soruyu sordu: “Adalet Bakanlığını iyi yaptıysa niye gitti, kötü yaptıysa niye geldi?”

AK PARTİLİ BEKİR BOZDAĞ FETÖ LİDERİ FETHULLAH GÜLENİ MECLİS KÜRSÜSÜNDE SAVUNMUŞ VE AK PARTİLİ VEKİLLERİN ALKIŞLAMASI GÜNDEM OLMUŞTU!

AKP’li Bekir Bozdağ, Adalet Bakanlığı yaptığı dönemde Meclis’teki “FETÖ övgü” konuşması ve cinsel istismar için “Çocuğun rızası var” açıklamasıyla büyük tepki toplamıştı.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Baş Yazarlar Çanakkale’de

HIZLI YORUM YAP