Ak Parti'de Deprem, Cem Küçük için skandal Kıbrıs tatili görüntüleri! | GÜNDEM
DOLAR

32,5667$% 0.24

EURO

34,9675% -0.04

STERLİN

40,7305£% -0.18

GRAM ALTIN

2.445,29%0,39

ÇEYREK ALTIN

4.065,00%0,32

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Ak Parti’de Deprem, Cem Küçük için skandal Kıbrıs tatili görüntüleri!

Ak Parti’de Deprem, Cem Küçük için skandal Kıbrıs tatili görüntüleri!

Ak Parti’de Deprem, Cem Küçük için skandal Kıbrıs tatili görüntüleri! Ak partili gazeteci hakkında iddialar devam ediyor, Sosyal medyada Freud’un Talebesi isimli hesap konuyla ilgili açıklama yaptı.

Ak parti ve CEM KÜÇÜK konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı!

Ak partili yazar ve gazetecinin yayınlanacak olan videosu için ise Kıbrıs tatilinde ne yaptığı, nasıl bir video olduğu ise merak ediliyor.

Cem Küçük’ün yayın yaptığı kanaldan kovulması gündeme gelirken, Ak partili gazetecinin bir çok Tv kanalında yayın yapmaması konusunda iddialar var.

Ak parti konuyla ilgili henüz açıklama yapmazken, sosyal medyada gündem yeniden Ak partili gazeteci oldu!

Freud’un Talebesi NE DEMİŞTİ?

Karakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ya çıkıp televizyonda REİS SEDAT PEKER hakkında yanılmışım, özür diliyorum diyeceksin ya da 2015 Kıbrıs tatilinde yediğin haltları herkes izleyecek. Seçim senin!

Sanıyorsunuz ki hesap askıya alınınca başka hesaptan yeni videolar yayınlanamayacak. Sizin sonunuz kibrit kutusuna girmek. Allah’a and olsun ki hepinizi dansöz gibi oynatmadan ölmeyeceğim! Aklınızın almayacağı videolar var. Hepsini yayınlayacağım.

Sizi rezil edeceğim. Ailenizin, çocuklarınızın yüzüne bakamayacaksınız. İnsan içine çıkacak haliniz kalmayacak. Etrafta Sedat Peker blöf yapıyor elinde bir şey yok diyen Cem Küçük senin videoların yok mu sanıyorsun? Nasıl çıkacaksın insan içine? 2015 Kıbrıs tatilinde ne yaptın?

Mesajım sadece Cem Küçük’e değil, o ilk kurbanım olacak. Ama bazı gazeteci müsveddeleri ile de görülecek hesabım var. Ulan kahpeler karınızın koynundan kalkıp otel köşelerinde erkek erkeğe yaptığınız kepazelikler gizli kalacak mı sandınız? Sizi rezil rüsva edeceğim az sabredin.

Doktor sedat peker

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ümit Özdağ: Hatay’ın Türkiye’ye katılışının yıl dönümü olan 9 Temmuz’a kadar buradayız

HIZLI YORUM YAP