Türk Hackerlar Yunanistan'a 'Bir gece ansızın gelebiliriz' mesajı ! | DÜNYA
DOLAR

32,4494$% -0.13

EURO

34,7403% -0.69

STERLİN

40,5608£% -0.63

GRAM ALTIN

2.436,73%0,03

ÇEYREK ALTIN

4.044,00%-0,17

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Türk Hackerlar Yunanistan’a ‘Bir gece ansızın gelebiliriz’ mesajı !

Türk Hackerlar Yunanistan’a ‘Bir gece ansızın gelebiliriz’ mesajı !

Türk Hackerlar Yunanistan’a ‘Bir gece ansızın gelebiliriz’ mesajı !

Ayasofya ve Doğu Akdeniz gerilimi sonrası yeniden artan tansiyon Türk-Yunan ilişkileri ve Yunanistan’ın savaş tehditlerinin ardından Türk hackerlar bu sefer de Yunanistan’ın Güney Ege Bölge Başkanlığı resmi internet sayfasını topraklarına kattı. Türk hackerların saldırısı Yunan medyasında gündeme oturdu.

Türk hackerlar Yunanistan’ın Güney Ege Bölge Başkanlığı resmi internet sayfasını hackledi. Hackerlar Güney Ege Bölge Başkanlığı resmi sitesinin web sitesini “ Bir gece ansızın gelebiliriz. Sınırlarımız kırmızı çizgimizdir. Buradan haddini aşanları ikaz ediyoruz” dedi. Bir diğer yandan, RootAyyıldız adlı Türk hacker topluluğu, da önceki gün Yunanistan İçişleri Bakanlığı resmi internet sitesi ve e-devlet portalını hack’lediğini duyurmuştu. Hacker’lar “Türkiye’ye laf uzatırken bir kez daha düşünün” ifadelerine yer verdi.

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE DE HACKLENMİŞTİ

RootAyyıldız, web sitesinde , yaptığı açıklmada, siber saldırı yaptıklarını  açıkladı; grup, saldırıların Atina’nın Türkiye’ye yönelik aşağılık tehtidlerine bir cevap olarak yaptıklarını duyurdu.

“TÜRKİYE’YE LAF UZATIRKEN BİR DAHA DÜŞÜNÜN”

Hacker grubu sitesinde yaptığı açıklamada,şu açıklamalara yer verdi, “Selamün Aleyküm, Yunanistan’a ait einventory.e-gif.gov.gr adresini ‘dump’ ettim. Bu verileri paylaşıyorum. Detaylı bakan olursa Yunanistan’a ait birçok bakanlık görevlisinin bilgilerini bulabilirler. Türkiye’ye laf uzatırken, bir daha düşünün” dedi.

ATİNA İLE İLİŞKİLER GERİLDİ

İstanbul Fethi’nin yıl dönümünde Ayasofya’da Fetih Suresi’nin okunması Yunanistan’ı kudurttu. Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki başarılı çalışmalarından da kuduran  Yunanistan “Türkiye ile savaşa hazırız” diye küstah bir açıklama gelmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise karşılık olarak “Yunanistan boş durmuyor, kuru sıkı atıyor. Türkiye’ye laf atılır mı? Haddini bil! Bilmezsen Türkiye’nin yapacağı şey bellidir” ifadelerini kullanmıştı.

İlgili haber

CumhurBaşkanı Erdoğan’dan Yunanistan Çıkışı !

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da dün Yunan tarafından yapılan açıklamalara “O bir dil sürçmesidir. Yunanlıların Türkiye ile savaşmak isteyeceğini ben matematik olarak uygun ve doğru olmadığının altını çizmek istiyorum” diyerek haddini bildirdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Rusya Bakanlarını Türkiye’ye Gönderiyor !

HIZLI YORUM YAP