Rusya'nın Türklerden intikamı! Azerbaycan ve diğer ülkelerde neden Türkçe dil yok! Neden Rusça var! | DÜNYA
DOLAR

32,6234$% 0.2

EURO

35,0393% 0.45

STERLİN

41,1212£% 0.84

GRAM ALTIN

2.440,65%0,11

ÇEYREK ALTIN

3.978,00%-1,16

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Rusya’nın Türklerden intikamı! Azerbaycan ve diğer ülkelerde neden Türkçe dil yok! Neden Rusça var!

Rusya’nın Türklerden intikamı! Azerbaycan ve diğer ülkelerde neden Türkçe dil yok! Neden Rusça var!

Rusya’nın Türklerden intikamı! Azerbaycan ve diğer ülkelerde neden Türkçe dil yok! Neden Rusça var! Dil bir milletin kültürel ve tarihini anlatmak ve anlamak için en iyi araç, Aslında yıllardır yırtınıyoruz, bir kargaşanın olduğunu..

TÜRK DİLİ!

Türkün dili Türkçe peki dünya üzerinde Türk ırkına ait olan kaç bölge ve ülke var? Bunun için bölgeye bakmak gerekiyor, bölgelerde inanılmaz bir Rus dili faktörü olduğunu göreceksiniz. Bunla birlikte tabii Ruslara karşı bir düşmanlık yok her dil konuşulabilir! Fakat Türkçe Türk ulusları içerisinde yoksa… Burada bir stratejik bir oluşum vardır..

Öncelikle Türk boylarını resmi dili de Türkçedir.. Son kuşaktır Türkiye.. Son kaledir..

Kültürümüzü eksik bıraktığımız Soydaşlarımız Rus dili ve kültürü öğretiliyor. Bunu bugün bir çok siyasal İslamcı anlamayabilir ama bu ülkeler ile resmi olarak anlaşmalı Türk dili ve Kültürü öğretilmelidir.

Rus dilinin en yaygın olarak Azerbaycan Türkmenistan ve diğer Türk ulusunun ve Soydaşlarımızın olduğu bölgelerde görebilirsiniz..

Azerbaycan diyorum çünkü ciddi manada ben Aliyev ve destekçilerinin Türk ulusunu değil de Rus ve kendisini düşündüğünü tahmin ediyorum.. Bunda yanılmış olmayı düşünmek istesem de politikasına bakıldığında Rusya’dan izinsiz Aliyev nefes almıyor..

Umarım Türkiye Cumhuriyeti buna karşı bir yöntem geliştirir ve Türk ırkının kültürel dilini yaygın şekilde kullanılması için faaliyetler sürdürür..

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Eski Beyaz Saray çalışanından Trump’a karşı savcılarla iş birliği!

HIZLI YORUM YAP