Putin Ulusa seslenecek! Putin savaşa mı hazırlanıyor? | DÜNYA
DOLAR

32,4840$% 0.3

EURO

34,6897% 0.26

STERLİN

40,5797£% 0.16

GRAM ALTIN

2.405,82%1,10

ÇEYREK ALTIN

3.940,00%0,90

a

Putin Ulusa seslenecek! Putin savaşa mı hazırlanıyor?

Putin Ulusa seslenecek! Putin savaşa mı hazırlanıyor? Rusya Hükümet Meclisi acil olarak toplandı. Putin bu gece 02:00’da açıklama yapacak. Konuyla alakalı ise Ukrayna ile yaşanacak olan savaş sesleri olduğu aktarılıyor.

Putin’in Ukrayna ile ilgili olarak acil çağrı yapması beklenirken, Ukrayna ile ticari olarak anlaşan Ülkeleri’nde kapsayacak bir konuşma yapması bekleniyor.

Rus halkı uykusuz bir gece geçirecek!

Rusya’da halk ise olası bir savaşın katliam olacağını savunurken, Putin destekçileri ise Putin’in yanında olmaya karar verdiklerini açıklamaya devam ediyor.

Rusya devlet başkanının son dönemlerde farklı istihbarat örgütleri ile temas ettiği ve elinde bazı bilgiler olduğu yönünde iddialar vardı..

Ukrayna son dönemde Avrupa birliğine yaklaşmış ve ilerleme kaydetmişti..

Uzmanlar ise Hem Suriye’de hem de Ukrayna’da olası bir cephe açılması bir felaket olabilir, Rusya eğer savaş kararı alırsa bir çok insan için büyük tehlike, ticari anlaşma sağlanan bazı ülkelere Rusya sert tepki verebilir, Putin akıllı bir şahıs olduğu gibi kurnaz ve asker, Bu noktada savaş kararı alırsa bunu sonuna kadar götürecektir.

Ukrayna bölgesinin bu konuda Avrupa’ya olan yaklaşımı Putin’in kararını etkileyecek ve savaş kararı alması an meselesi, belirli  bir süre tanıyacaktır.

Son söz dünya lideri Rus lider Putin’de..

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Avrupa Konseyi’nden ‘Osman Kavala’ toplanması: Türkiye’ye yaptırım geliyor!

HIZLI YORUM YAP