Joe Biden, Bisikletten düştü | DÜNYA
DOLAR

32,3452$% -0.06

EURO

34,8744% 0.17

STERLİN

40,6509£% 0.1

GRAM ALTIN

2.391,46%-0,21

ÇEYREK ALTIN

3.942,00%0,25

a

Joe Biden, Bisikletten düştü; Başkan  Joe Biden , Cumartesi sabahı eşiyle birlikte 45. evlilik yıldönümlerini kutladıkları  Delaware’deki Rehoboth Plajı’ndaki evinin yakınında bisikletten düştü .

Başkan, 9:30 sularında meydana gelen taklayı attığını gören basına, “İyiyim” dedi.

Biden gazetecilere verdiği demeçte, ayakkabılarını bisikletin pedallarından çıkarmakta zorlandığını ve düşmeye neden olduğunu söyledi.

Gordon’s Pond State Park bisiklet yolunun yakınında toplanan ve başkana ‘Babalar Günü kutlu olsun’ diye bağıran kalabalığa merhaba demek için gelmişti.

Bisikletten inmeye çalışırken, ayakkabıları takıldı ve yana düştü, Gizli Servis ve basının ona yardım etmeye çalışan çılgın bir kargaşasına neden oldu.

Düşüşten sonra, 79 yaşındaki Biden’ın, düşüşten hemen sonra devrilen Demokrat’ı kuşatan birkaç Gizli Servis Ajanı tarafından yardım edilmeden önce, yaklaşık 10 saniye yerde kaldığını gören düşüşten sonra nefes nefese kaldı.

Birkaç dakika sonra, Biden kalabalığa memnuniyetle teslim oldu – hatta yakınlarda yürüyen ilk köpek Komutanı ile tanışmak için bir kadını dışarı çıkardı.

Taklaya rağmen, gezi için şort ve tişört giyen cumhurbaşkanı, sızıntıdan dolayı herhangi bir sıyrık veya kesik görmedi.

Muhabirler tarafından ilk döngüsünden sonra kocasına katılan First Lady Jill Biden, devlet başkanının önüne yakınlaştıktan sonra düşüşü kaçırdı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kaşıkçı’nın katillerinden hesap sormazsak çocuklarımızın yüzüne bakamayız diyordun! Erdoğan’a tepki!

HIZLI YORUM YAP