Halil Falyalı neden öldürüldü? Hakan Fidan'a mesaj mı verildi? | DÜNYA
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Halil Falyalı neden öldürüldü? Hakan Fidan’a mesaj mı verildi?

Halil Falyalı neden öldürüldü? Hakan Fidan’a mesaj mı verildi?: Hepiniz bu sorunun cevabını merak ediyorsunuz, Halil Falyalı’nın ölümü üzerine konuşulacak bir çok şey var ama benim bakış açım biraz daha farklı.. Halil Falyalıyı kim öldürdü?

HAKAN FİDAN’A MESAJ MI?

Bir çok gazeteci farklı noktalara değinecek ama benim bakışım olaya daha farklı, Kıbrıs gibi bir yerde Halil Falyalı öldürülebiliyorsa mutlaka önceden bunla ilgili plan ve proje yapılmalıydı. Proje diyorum çünkü Halil Falyalı basit bir şahıs değil, hatta bir bakandan daha önemli ölçüde değerli bir kişi, değerli diyorum çünkü inanılmaz bir parası var. Gücü var elinde.

Eğer böyle bir adam öldürülüyorsa suikast ile burada bir mesajında olduğunu bilmek gerekiyor. Elbette emniyet ekipleri araştırma yapacak ama asıl araştırmayı Milli İstihbarat Teşkilatı yapacaktır.

Bana göre burada Hakan Fidan’a bir mesaj gönderiliyor, çünkü eğer Halil Falyalı gibi bir adam kendi evinin önünde suikast ile öldürülüyor ve taranıyorsa, üstelik hangi araçta olduğu biliniyorsa bu normal bir suikast değil, 45’den fazla boş kovan bulunuyor..

Eğer bu farklı bir ülkede olsaydı gerçekten diyorum ortalık fena karışırdı!

bana göre benim devlet anlayışımda Cumhurbaşkanı’ndan daha önemli bir isim varsa oda teşkilatın başıdır!

Devletimizin en değerli kurumu, sır kutusu, proje ve strateji olaylarının tamamını bilen tek kişidir Hakan Fidan..

Eğer bende birazcık bu olayları anlıyorsam bundan sonra farklı belgeler ve görüntüler yayınlanmaya başlayacaktır, herkes hazırlıklı olsun.

Biliyorsunuz Cumhurbaşkanı Erdoğan bir kadro değiştireceği konuşuluyor bir çok bakan ve kişinin adı geçiyor burada.. Tüm bunlar konuşulurken böyle bir olayın gerçekleştirilmesi bir mesaj niteliğinde. Halil Falyalı gibi bir adam öldürülebiliyor veya öldürülmek zorunda kalıyorsa mesele sadece mafya hesaplaşması değildir diye düşünüyorum.

Burada suç bölünebilir Alaattin Çakıcı ekibine atılacaktır bu ama Alaattin Çakıcı bu işlere girmeyecek kadar Kurt ve bilgedir. Kısacası bu işi yapması veya yaptırması söz konusu dahi olamaz.

Türkiye’den bir ekibin ‘de bu işi organize ederek bu kadar profesyonel bir suikast yapacak gücü yok çünkü Emniyet veya İstihbarat tepesine biner..

Bu işte farklı kimlik ve farklı kişileri göreceğiz, biliyorsunuz Falyalı’nın elinde olduğu iddia edilen kasetler var deniliyordu, bu kasetlerin diğerlerinin ortaya çıkması demek, Türkiye’ye inanılmaz bir zarar verecek, tüm bunları göze alacak bir kişi var mı?

Cevap veriyorum var

Kim dELİ.

 

İkinci olarak hakkında bu kadar iddia olan bir kişi illaki suikast veya farklı bir olayla karşılaşacağı bilindiği halde öldürülebiliyorsa bunun sadece bir mafya işi olmadığı kabak gibi belli..

Bana göre Hakan Fidan ve ekibine bir mesaj bu..

Umarım bu işin üstü Türkiye cumhuriyetine zarar vermez.

 

Ersoy k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bahis Baronu Halil Falyalı Öldü!

HIZLI YORUM YAP