Cinler istihbarat olarak kullanılıyor! işte cinlerle ilgili gerçekler | DÜNYA
DOLAR

32,4680$% -0.07

EURO

34,7385% -0.69

STERLİN

40,5187£% -0.7

GRAM ALTIN

2.435,82%0,00

ÇEYREK ALTIN

4.042,00%-0,27

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Cinler istihbarat olarak kullanılıyor! işte cinlerle ilgili gerçekler

Cinler istihbarat olarak kullanılıyor! işte cinlerle ilgili gerçekler

Bir çok konuda cinler ile ifritler ile görüşen onlarca kişi var. Cinler istihbarat görevlisi olarak kullanılıyor ve bunu öyle güzel yapıyorlar ki okuyunca şok olacağınız bilgilere değineceğim.

Cinler istihbarat görevlisi olarak kullanan ilk devlet Rusya!

Rusya bu konuda hayli gelişmiş bir bilgiye sahip özellikle devlet adamlarına müdahale edilmemesi için Rus istihbarat servisi özel çalışmalar yapıyor. Putin’den önceki başkana müdahale eden farklı bir devleti tespit edip dünyanın gözü önünde açıklandı ve olayın üstü kapatıldı.

  • Birleşik Krallık bunun için konferans düzenliyor!

Özellikle Birleşik krallık bunun için özel yetenekli kişilerle görüşüyor ve kendi bünyesine katıyor, kraliçe bunla ilgili özel bir görevlisi olduğunu biliniyor.

  • Amerika Birleşik Devleti ve İsrail!

Kadim dinlerle ilgili çalışma yapanların bildiği bu oluşum içinde ABD ve İsrail var özellikle İsrail ve ABD bir çok konuyu ve örgüt üyesini bulması tesadüf değil, bu alanda gösterdiği başarı.

Diğer dinlere vakıf olan kabileler yalan söylüyor genel olarak

Anlaşmalarla ilgili olarak bir çok uzmanın söylediği ise anlaşmalara sadık kalmayanlar çin cinler bedel istedikleri ve tüm ailesine musallat olduklarını bildiriyor.

Türkiye’de bunun için bir oda henüz resmi olarak yok!

Bazı uzmanların keşfi açık insanlarla ilgili çalışma yapılması gerektiğini devletin bu konuda özel olarak çalışması gerektiğini söylüyor, herkesin bu işi yapamadığı belli çünkü Müslüman alimlere çalışan görevliler yalan söylemezler lakin çalışan kişilerin gizli kalması gerektiğini bildiriliyor.

Cinler ile ne elde edilebilir

Öncelikle gelecekten haber alınmaz lakin olacak bir olayı yapılacak bir olayı duyma ihtimali oldukça yüksektir. Bir istihbarat servisi görevlisi her alana giremez lakin cinler her alana girebilir, duyabilir, 2 gün içinde ise konuyla alakalı fısıldamaktadır.

Beyne hükmede bilir kişiyi farklı düşüncelere salabilir, özellikle yapmaması gereken hataları yaptırabilirler.

Türkiye’de bunun ile alakalı bir kürsü kurulmalıdır. Bu konuda Metafizik uzmanı Salih Memişoğlu bu iş için özellikle dikkate değer açıklamalar yaptığını şahsen ben biliyorum.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Türkiye’nin Azerbaycan tezkeresine Rusya’dan cevap

HIZLI YORUM YAP