Bu dinci tarikatlar yüzünden insanlar İslam'dan soğudu Deist oldu! | DÜNYA
DOLAR

32,3057$% -0.14

EURO

34,8057% -0.07

STERLİN

40,6083£% 0.01

GRAM ALTIN

2.402,82%0,40

ÇEYREK ALTIN

3.955,00%0,27

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Bu dinci tarikatlar yüzünden insanlar İslam’dan soğudu Deist oldu!

Bu dinci tarikatlar yüzünden insanlar İslam’dan soğudu Deist oldu!

Bu dinci tarikatlar yüzünden insanlar İslam’dan soğudu Deist oldu! Kim bunlar hiç bir öğretileri ne Ehlisünnete nede Kuran’da olmayan bu gruplar.. insanları hem dinin den ediyorlar hem de koca bir boşluğa sürüklüyorlar, istedikleri tek şey ise kendilerine köle!

Konuya derinlemesine girmeyeceğim lakin işlemin nasıl işlendiğini derin bir şekilde anlatacağım buna örnekler vermem gerekecek.

Said Nursi haini yani nurcu topluluk o günkü tarihte dahi Rusya’da kabul edilmesi, Hatta Said Nursi denen kişi o gün destek istediği kesimler ise çok ilginç şekilde Hristiyan gruplar oldu ve onlarla ortak olmanın gerekli olduğunu söyledi, hatta bunun için döneminde bir siyasi lidere mektup dahi yazdı onun adını herkes biliyor ama ben buraya yazmaya bile tezellül etmiyorum.,

SERT YAZARIM YAVRUM BEN

Yukarı ‘da olanlar tanıdık geldi değil mi aynı bugün günümüz ‘de olan baş hain fetö ( Fethullah gülen gibi ) Rusya’da onun okullarını ve öğretilerine izin vermedi.. peki kimden yardım istedi Hristiyanlardan el, ele etek öptükleri resimleri gördük!

Öğretiler ne ehlisünnet nede dinde bir yeri vardı..

Gelelim bugün olan diğer tehlikeye her tarikat kendi öğretilerini öğreterek yol gidiyor, alim oluyor, evliya oluyor vs biz onu değil bu yapılanlar yüzünden toplum ‘da olan sıkıntıyı araştırıyoruz.

Binlere kişiye hikaye anlatan tarikatların kendi genzekleri ile öğreti yaptıklarını görüyoruz, çoğu Budizm ve kendi dönemlerinde bile kabul edilmemiş, İslam kişileri tarafından kabul görmemiş hiç bir terime, ne ehli sünnete nede Kurana dayanan bir durumu yok.. tamamen Şeyh ne diyorsa doğrudur..

Tanıdık geldi mi?

Evet geldi nereden Efendimiz HZ. Muhammed zamanın ‘da olan müşrikler gibi onlarda Allah’a inanıyor ama aracı olarak o putları görüyordu.. öğretileri ve ritüelleri aynı..

Şimdi Hz. Muhammed zamanın ‘da yapılmamış öğretiler, sünnet değilken, onun sünnetini bırakıp şeyhinin dediklerine harfiyen uyan kardeşim, sana verilen Kuran’da olanları dahi okuyamayacak kadar cahil bırakıldın bunlar yüzünden..

ben sana bir örnek daha vereyim..

Neden deist oldukları konusunu anlamanız için bu ve benzerlerini mutlaka bilmeniz gerekiyor, ayrıca eskiden bunca deist yoktu, son 10 yıldır bu iş öyle bir arttı ki Dinci diyen kendisine diğerlerini suçladı, öbür tarikatı veya öbür cemaati.. neden mi bir kez olsun biz ‘de hata var mı diye sormadı. Neden mi tarihte sahaf (gezgin) olan adamları evliya sandılar, Tarih’te bir kez kitap yazmamış adamı alim dediler, Tarih’te bir ekz bile zulme ses getirmeyen adamı tasavvuf alimi sandılar ve anlattılar ‘da o yüzden. Bu var ya bu FETÖ terör örgütü meselesinden daha büyük yararlar açacak bu millete, ben şöyle söylemek istiyorum yakın Zaman’da çocuklarını dahi sünnet ettirmeyecek insanlar, yakın Zaman’da çocuklarım din dersi almasın diyecek bu toplumun genç nesli bu din tüccarı yüzünden. Hiç mi içiniz yanmıyor, zulme ses çıkarmayan birisi Allah’ın evliyası nasıl olabilir? Hiç düşünmediniz mi? Hiç sormadınız mı kendinize Ehlisünnet dediğimiz kişilerin öğretileri ne efendimiz zamanın ‘da nede o büyük canımız halifeleri zamanın ‘da hiç olmayanlar nasıl oldu da bu topluma zart diye sokuldu? Sordunuz mu Allah’ın kitabın ‘da veya hadisler de olmayan öğretiler sana nasıl oldu ‘da seni cennete götürecek bir aracı oldu?

Bunlar safsata! bunlar dün tüccarı HZ. Muhammed s.a.v terliğinin bastırıp şekil olarak satandan ne bekliyorsun o seni cennete değil sefalete götürür.

DİYORUM ! DİN TÜCCARI BUNLAR!

Hemen bir ayetle örnek vereceğim.. bakın kendilerine göre  Kuran nasıl meal edilmiş. uyarıyorum ( Nisâ Suresi – 118-121 . Ayet Tefsiri ) Bahsedilen putcular ile bu zaman ki kendisini alim diye pazarlayanların tamamı cehennemin köpeğidir.

Hz. Muhammed s.a.v yapmadığı, sehabenin yapmadığı, 4 halifenin yapmadığı ne varsa bugün yapılıyor ve buna ‘da ehlisünnet diyorlar, Ehli sünnet Hz. Muhammed.s.a.v yaptıklarını yapmaktır. Yapmadıkları öğretileri yapmak ‘da değildir.

Ey Müslüman sana söz!

Bunca insanı dinsizliğe götüren bu yapıla bir gün ne kadar tehlikeli oldukları elbet ortaya çıkacak, Kuranı kerimi bile  kendilerine göre tevsir ederek açılıyorlar. Sırf kendileri için.

Sır duaları saklıyorlar, sır olan nedir, Allah kulundan neyi saklamış? Hz. Muhammed ümmetinden hangi gerçeği saklamışta bugün bunlar sır olarak satılıyor ve  insanlara gidin alın deniyor.

Sahabenin dahi yapmadıkları, 4 halifenin dahi yapmadığı ne varsa bu gün bu insanlara anlatıldığı için insanlar bu dinden soğudu, İnsanlar bu şirk düzeni içinde olanlar yüzünden Allah c.c ve Peygamberlerine isyan eder oldu. Çünkü o kadar büyüdü ki bu topluluk ne önü kapanıyor ne sonu, istediklerini kafir ilan ediyorlar, istediklerini sapık.

Demem o ki sen dini, Allah’ı tanımak istiyorsan Kurana sarıl, Hz. Muhammed s.a.v sarıl, 4 halifeye sarılmak zorundasın, yarın intiham günü sana sorulacak olan bunlar dışın ‘da hiçbir şey yoktur.

 

Sana zulme boyun eğmiş tek söz etmemiş kişilerin öğretilerini yapmak bir şey getirmeyecek. Kalabalık olmaları onların senin onları doğru yolda olduğuna ikna etmesin.

HZ. Muhammed hiçbir şey satmadığı gibi halifeler ve sehabeler’de satmadı sadece öğretmek ile emredildi sana.

Bu dünya üzerin ‘de hüküm süren ne kadar putperest ne kadar şirk için ‘de olan varsa ne kadar din tüccarı varsa ben onlardan ötedeyim.

O post üzeninde oturanların Altın’da hacdan başka bir şey çıkmadı.

Bundan seneler önceye gidelim kimse onlar bunu yapıyor diye dinlerinden soğumadı, kimse siyasiler bunu yapıyor diye dinin ‘den soğumadı, kimse falanca cübbeli bunu yapıyor diyerek dininden soğumadı ama bugün bu çoğunluklar yüzünden insanları, gençleri kaybediyoruz.

Türkiye büyük bir devlettir, Uyarıyorum dinle alakası olmayan kişileri tarihi diziler ‘de sırf şirin görünmek için olmadığı bir tarihte yaşatıyor iması ve mesajı vermek ‘de Allah’ın dinine ve ıslama hakarettir. Buna önlem almak ‘da başta diyanetin görevidir. Biliyorum ki bunla ile mücadele eden ufakta olsa grup ve tarikatlar var, Nasrettin hocayı dahi alay konusu yapan tarikatlar var, onu ölüme götürenlerden ben öteyim gerisini bilmem tanımam ve dediklerini asla yapmam.

Ey deist kardeşim sen onlar böyle yapıyor diye kızma seni yaratan ve senin o güzel Peygamberine, Ey Ateist olan kişi sen>’de Allah’ın biricik kulusun, sen onlar sessiz kaldı, böyle din olmaz diyerek kızma o güzel Allah’a seni kızdıran o kişilere bizde kırgın ve kızgınız ama sırf onlar yoldan çıktı diye, biz isyan etmedik. Sen’de etme, oku ve öğren başkalarından değil sana kendisini ve Dini anlatını okuman seni daha erdemli kılacaktır.

Onların uyduruk meallerini okuma, Onların için ‘de olan sapıklık herkesin günahından daha büyüktür. Umarım devletimiz bu kişilere ve grupları inceleyerek önlem alılar.

Yoksa daha çok Din tüccarı çıkar..

 

 

Ersoy K

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ermeni siyasetçi Liparityan : ‘Acilen yapılmalı’

HIZLI YORUM YAP