Beşşar Esad Suriye'de olan Seçim'de %95 oy alarak Yeniden Devlet başkanı Seçildi! | DÜNYA
DOLAR

32,4694$% -0.07

EURO

34,7100% -0.77

STERLİN

40,4660£% -0.84

GRAM ALTIN

2.435,88%0,00

ÇEYREK ALTIN

4.044,00%-0,22

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Beşşar Esad Suriye’de olan Seçim’de %95 oy alarak Yeniden Devlet başkanı Seçildi!

Beşşar Esad Suriye’de olan Seçim’de %95 oy alarak Yeniden Devlet başkanı Seçildi!

Beşşar Esad Suriye’de olan Seçim’de %95 oy alarak Yeniden Devlet başkanı Seçildi! Suriye devlet başkanı Esad’ın seçim kararını aldıktan sonra seçimlere hız verilmesi şaşkınlık yaratmıştı, Halkın büyük desteğini Alan Esad’a ilk tebrik ise Rusya Devlet Başkanı Putin’den geldi.

Joe Biden telefon edecek mi?

ABD Başkanı Joe Biden ise Beşşar Esad konusuna henüz cevap vermezken, yakın zamanda tebrik telefonu acacağı iddia edildi, Halk ‘ı ile buluşan Beşşar Esad’ın hayli mutlu olduğu halkın sokaklara indiği görüldü.

Gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da!

Beşşar Esad Suriye'de olan Seçim'de %95 oy alarak Yeniden Devlet başkanı Seçildi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim yapması halinde destek vereceğini geçtiğimiz yıllarda dile getirmişti, demokratik bir seçim olması doğrultusunda  tavsiyelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan2ın tebrik telefonu açıp açmayacağı ise merak konusu olurken, iktidara yakın isimlerin telefon açmayacağını iddia etti.

Dünya gözünü Suriye’ye Çevirdi!

Dünyanın gözü önünde seçim yapan ve Korona sürecin ‘de ise oldukça başarılı adımlar atan Suriye yönetiminin seçimlerde halkın maskesiz gittiği görüldü, milyonlar meydana indi.

Esad yönetimi dünyaya bir kez daha ders verdik derken, bir çok liderin ise yapılan seçimlerden dolayı Suriye’ye uygulanan politikaların değişmesi gerektiğini savundu! Türkiye’yi ise durum oldukça etkileyeceği dile getirildi. Esad yönetimi seçim için öncesinde farklı ülkelerde bulunan kişilere seslenmiş oy kullanma çağrısında bulunmuştu. Türkiye’de olan Suriyelilerin ise durumu henüz netlik kazanmazken, Ak parti ev MHP yönetimi Suriyelilere tam vatandaşlık verilmesini istiyor.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AB’den, ‘seyahat vizesi’ kararını verdi!

HIZLI YORUM YAP