Ankara'da aynı evde öldürülen 5 Afgan'ın katili de Afgan çıktı, Afganistan'a geri kaçtı! | DÜNYA
DOLAR

32,4169$% -0.07

EURO

34,8157% 0.19

STERLİN

40,6785£% 0.25

GRAM ALTIN

2.433,92%-0,18

ÇEYREK ALTIN

4.022,00%-0,66

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Ankara’da aynı evde öldürülen 5 Afgan’ın katili de Afgan çıktı, Afganistan’a geri kaçtı!

Ankara’da aynı evde öldürülen 5 Afgan’ın katili de Afgan çıktı, Afganistan’a geri kaçtı!

Ankara’da aynı evde öldürülen 5 Afgan’ın katili de Afgan çıktı, Afganistan’a geri kaçtı! Konuyla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve bir evde 5 Afgan’ın ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıktı!

KATİL AFGAN!

Afgan katil kişileri öldürdükten sonra kaçak yollar ile yeniden Afganistan’a kaçtığı bildirildi. Süleyman Soylu konuyla ilgili açıklama ise yapmadı.

Ankara’nın Altındağ ilçesi Örnek Mahallesi’nde oturan ve bir süredir haber alınamayan Afganistan uyruklu 5 kişinin öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.

 

Geçtiğimiz hafta meydana gelen olayın ardından başlatılan soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. 5 Afganın katil zanlısı tespit edildi.

 

Katil M.O.Y.’ nin de Afganistan uyruklu olduğu ve 9 Kasım’da Afganistan’a kaçtığı tespit edildi. Afganistan’a kaçtığı belirlenen zanlı hakkında kırmızı bülten çıkarıldı.

 

İLAÇLA UYUTUP ÖLDÜRMÜŞ

 

Katil zanlısının maktülleri ilaç ile uyuttuktan sonra bıçaklayarak öldürdüğü belirlendi.

 

NE OLMUŞTU?

 

Altındağ ilçesi Örnek Mahallesi’nde bir evde yaşayan Afganistan uyruklu 5 kişiden haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine 10 Kasım’da adrese giden polis Esedullah Rahimi, Serferaz Sayaz, Habibullah Cora Han, Abdul Halim Ruzi Kul ve Abdurrahman Azizi’nin cansız bedenlerini buldu.

 

NTV’nin haberine göre, Rahimi dışındaki maktullerin vücudunda delici ve kesici alet yarası olduğu belirlenirken, elleri arkadan bağlı ve ağzında bez bulunan Rahimi’nin boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Olayın yaşandığı evde, arbede yaşandığına dair iz bulunamadığı belirlendi.

Kaynak: Aykırı

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Uyuşturucu Kaçakçısı İtalyan Luciano Camporesi Antalya’da yakalandı!

HIZLI YORUM YAP