Abdullah Çiftçi ” AKLETMEZ MİSİNİZ” | DÜNYA
DOLAR

32,5849$% 0.3

EURO

35,0500% 0.21

STERLİN

40,8382£% 0.08

GRAM ALTIN

2.458,75%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.075,00%0,24

a

Abdullah Çiftçi ” AKLETMEZ MİSİNİZ”

Abdullah Çiftçi ” AKLETMEZMİSİNİZ”

Stratejist ve Siyaset bilimci , Abdullah Çiftçi Youtube üzerinden yaptığı ders niteliği taşıyan yayının da yer yüzündeki hikayeyi anlattı.

Çiftçi yer yüzünde yeni bir akıl var ve bu aklın yer yüzünden koronavirüs ile dünya’yı değiştirmek isteyen bir akıl olduğunu ifade etti.

Akedemisyenlere değinen Çiftçi akedemizyenlerin kendi alanında bilgi birikimi olduğunu ve kendi alanın da konuşması gerektiğini aktardı. Çiftçi dünya’ya yapılan operayonlar hakkında Akedemi bilgisinin yerterli olmadığını belirtti.

Abdullah Çiftçi dünya üzerinde iki tane cephe olduğunu ve bu cephenin bir tarafının ”ŞEYTANİ” bir tarafının ise ” RAHMANİ ” olduğunu aktardı.

Çiftçi bir tarafta ”ADEM” (A.S) çocuklar diğer bir tarafta ise ” ŞEYTANIN ” çocukları olduğunu ifadelerinde yer verdi. ABD ordusunun koronavirüs için  666 kod numarası verdiğinin altını çizerek, gençlerin bu alanda daha çok yoğunlaşmasını dile getirdi.

Bizim çizgimiz aklımızı kullanmaktır diyen Çiftçi ölçümüz her zaman Kuran’da da geçen ” AKLETMEZMİSİNİZ ” olması gerektiğini söyledi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Paris’te sokaklar karıştı koronovirüs unutuldu

HIZLI YORUM YAP