Kanal İstanbul Oyunu Tehlikeli Olabilir | DÜNYA
DOLAR

32,3648$% -0.18

EURO

34,6895% -0.37

STERLİN

40,6174£% -0.53

GRAM ALTIN

2.415,71%-0,79

ÇEYREK ALTIN

3.941,00%-1,35

a

Kanal İstanbul Oyunu Tehlikeli Olabilir

Bilenler bilir ben fetö denen alçakla mücadele ederken, ne küfürler yedim. Ne  hakaretler yedim, ister Türkiyeyi sevin ister sevmeyin ama dikkat edeceksiniz bu topraklarda yaşıyorsanız, tehlikeyi önceden göreceksiniz.

Bizim oralarda bir söz vardır Türkün, Türk’ten başka dostu yok bunu atalarımız boşa söylemedi.

Şimdi gelelim şu kanal İstanbul meselesine, kimler toprak aldı, kimler o arazilere çöktü beni orası ilgilendirmez, beni ilgilendiren ne için cöküldüğü meselesi benim fazla param da yok olsa bende alırım ama yok. Bırakın tarla almayı borç harç zor geçiniyoruz zaten.

Şimdi mesele şu bizim yıllardır verdiğimiz mücadeleyi birileri bitti sanıyor ama yanılıyor. Devletimiz güçlü çok şükür daha kötü günlerimiz de olabilirdi.

Şimdi durumda şu tehlike var Fetö denen alçakla mücadele ettik bitti öylemi? Bu fetönün arkasında kimler var? ABD,BEA,FRANSA,İNGİLTERE ve özellikle araplar. Neden? Çünkü kendisini her ülkede hoca diye tanıttı Türkiye de en büyük çamilerde sohbetler verdi bu hain. Her yerde adamı var onda herkes hem fikir ama arkasında olan ağ babalarını kimse sorgulamıyor sanırım. Bu adamın servetinin bir kısmı Türkiye de ve diğer dış ülkeler de bir eli burada. Öyle kolay vaz geçer mi bu hain sizce! geçmez elbet devletin tüm imkanlarını izler ve gözetir senin en sevdiğin arazileri alır ve seni kendisine muhtaç eder. Alay eder.

Arkadaşlar dün filistinin yaptığı hataları görüyoruz. Sattılar ülke topraklarını bakın ne hale düştüler. Arkadaşlar, kıymetli kardeşlerim birazcık aklınız varsa paranız sizi bu hainden kurtarmaz. Bu hain sadece Recep Tayyip Erdoğan ile değil tüm siyasi partilerle düşman olduğunu ne zaman anlayacaksınız.

Katar lı bir bayan tarla almış? Nasıl haberi oluyor Türkiye’den, hemde daha ortada hiçbirşey yokken. Tarlalar alınıyor garibandan veya köylüden, şimdide arazi değerlendi 5 katına çıktı yahu akıl var mantık var. Benim devletim oraya hadi yaptı kanal İstanbul’u en güzel projeleri devlet kendi eliyle yapsa ve kendisi yönetse olmuyor mu bu stratejik yerler neden sürekli bir başka kişilerin eline düşmek zorunda!

Bu stratejik yerlerden fetö denen alçak hainin haberi yokmu sizce var! Kimle yapacak bu işi harelde bizimle yani Türk milleti ile yapacak değil, başka insanlarla iş birliği yapacak, öyle bir alçak çünkü.

Burada önemli olan şu bu stratejik yerleri yabancı yatırımcının eline vermeyin! Yabancı yatırımcı ayrıca bir risk. Neden stratejik çünkü bir ada ortada kalacak Allah muhafaza. Düşünmek bile istemiyorum her tehlikeye açık bir alan olabilir.

Bu yüzden devletin en üst kademesi yakınım diye bakmasın unutmayın fetö denen alçakta o kadar yakındı devletin herşeyine sonrası malum.

Benim ülkemde elbette yabancı yatırımcı olabilir ama stratejik bir yerde halı sahası dahi olmasına karşıyım. Biz bunun acısı çektik evlatlarımız çekmesin. Kim o bölgeden arsa aldıysa devlete hesap vermeli nereden haberiniz oldu!

Bu kadar kolay mı bu ticari işler

Fetö daha dün katar da rahatlıkla dolaşıyordu adamları kanalları için para dahi aldığı bilgisi var. Öyle bir alçak çünkü.

Efendim yok bilmiyordum vs sözleri söyleyenlere şunu sorun onca öğrencinin sıvan soruları çalınırken haberim yok demeleri gülünç.

Bu fetö olayı esrar alıp içip satan adamın hikayesine döndü satmıyorum abi içiciyim..

Yemezler beyler yemezler. Bu devlet gün gelir kılıcı baştan aşağı vurur ne toprak kalır ne bir sanatınız.

Katarlı hanım efendiyede iki çift sözüm var. Bunca müslüman için elini kıpırdatmayan sen bırakın bu ayakları, ölürken müslümanlar paranızla sarayda oturan sizler. Allahın yüz çevirdiği kişilerden olduğunuzdan zerre şüphem yok.

Bu kanal İstanbul hikayesi çok su götürür. ben sayın devlet bahçeli ve Erdoğan’a  bu konuda güveniyorum çünkü bu tarz projeler de birlik olmazsa canı yanan çok kişi olur, demem o ki siz yaparsanız bir başkası gelir yıkar olan bu güzel şehre olur.

Herkes aklını başına alsın Fetö daha bitmedi! Halen içimizde her yerde olabilir. Anlayan anladı. Stratejik yerler devletin tapusudur. ne arabın olmalı ne fransızın Türkün olmalı Türkün kalmalı

Ersoy.K

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Atatürk’ün Ayasofya planı işgalciler neye uğradığını şaşırdı

HIZLI YORUM YAP