Hamza Bayduz Biyografisindeki Detay | GÜNDEM
DOLAR

32,4091$% -0.08

EURO

34,6589% -0.49

STERLİN

40,5795£% -0.67

GRAM ALTIN

2.392,46%-1,74

ÇEYREK ALTIN

3.925,00%-1,74

a

Hamza Bayduz Biyografisindeki Detay

 

AYÇA Haberleşme ve Yayıncılığa bağlı A Haber Ajansının
Malatya il temsilcisi İbrahim Çoban’ın danışmanı , Hamza Bayduz kimdir.

Malatya Battalgazi doğumludur. Çocukluk ve gençlik dönemlerini battalgazi dolamantepe mahallesinde geçirmiştir. İlköğretimini mahalle okulunda okuduktan sonra lise hayatına başlamıştır. Lise 1 eğitiminden sonra okul hayatını bırakmıştır. Daha sonra Yalova’ya yerleşerek hayatını bir süre burada devam ettirmek istemiştir.

Bir gün sahil kenarında kendisine hediye gelen bir kitabı okurken yanına bir adam oturur. ‘kitap tercihin çok iyiymiş’ der. Ve yanında bulunan bir kitabı Hamza Bayduz’a hediye eder. Ve oradan ayrılır.. Kitabı okur, son sayfaya gelince yazarın fotoğrafını (Mehmet Özçelik) görür. Gördüğü yazar, sahilde yanına oturan adamdır. Hayatının dönüm noktası tam olarak burada başlamıştır.Duygu ve düşüncelerinin en çok değişebileceği bu dönemde yani 2017 de memleketi Malatya’ya dönüp yaklaşık 1 yıl inzivaya çekilmiştir.

Daha sonra açıköğretimden lise eğitimini tamamlamaya karar vermiştir. Daha sonra azim ederek çok istediği ve zevk duyduğu ‘Peyzaj ve Süs Bitkileri’ bölümünü okumaya hak kazanmıştır. ‘Malatya Gençlik ve Eğitim Derneğinin Yönetim Kurulunda yer almaktadır’.

Gençlerin her zaman yanında durup, aktivetelerin içerisinde yer almıştır.

Birçok sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü olarak yer almaya başlamıştır. Kendini başta müzik ve spor olmak üzere bazı sosyal aktivitelerde geliştirmiştir.

Şu an hem üniversitesini okuyup, hem de aile şirketinde peyzaj, otomotiv, inşaat ile ilgili işleri takip etmektedir. Şu an basıma hazırlanan bir kitabın son aşamalarındadır.

En kısa sürede üzerinde durduğu ve büyük bir titizlikle yazdığı kitabı okuyucularla buluşturacaktır. Eğitimin, bilginin zamanı olmadığını; insanın her zaman bilgiye aç olması gerektiğini ve insanların geç kalınmışlık duygusundan uzak durması gerektiğini savunmuştur.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BURDUR KAYALAR GRUP YÖNETİCİLERİNE ÖDÜL

HIZLI YORUM YAP