BURDUR KAYALAR GRUP YÖNETİCİLERİNE ÖDÜL | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

BURDUR KAYALAR GRUP YÖNETİCİLERİNE ÖDÜL

A Haber Ajansı’nın Genel Yayın Yönetmeni ve Dünya Basın Federasyonu Üyesi Gazeteci Ferhat Aydoğan Burdur da bir dizi ziyarette bulunarak Burdur’da hayvancılık sektöründe entegre tesisi oluşturan Kayalar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’yı ziyaret ederek işleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

Gazeteci Aydoğan ; Kayalar grup gerçekten devasa bir entegre tesisi hayvancılık sektöründen bir çok sektöre damgasını vuran hizmet anlayışları bizleri onurlandırdı,özellikle vatansever ve milliyetçi duruşları Burdur’dan Türkiye’ye çok büyük katkı sağlamaktadır.Böylesine bir fedekarca çalışmayı göz ardı etmemek gerektirir.Bizlerde bu anlamda Kayalar Grup ve tüm yönetimine hizmetlerinde dolayı Onur Plaketi takdimi yapmaktan onur duyuyoruz dedi.

Kayalar Group Kimdir ..?

Çalışanlarıyla birlikte sürekli gelişmeyi, uzmanlaşmayı, evrensel kalite ve standartlarda önde gelen sektörlerde hizmetler sunarak müşterilerini memnun etmeyi amaçlar. İşte bu nedenle ülkesi ve müşterileri için güvenirlik, devamlılık ve saygınlık simgesi oluşturmayı hedefler.

Kalite ve hizmette mümkün olduğundan daha iyi olmak ve kamuoyunda sahip olduğumuz bu imajı korumak ana hedefimizdir. Bu hedefe ulaşmak üzere faaliyet gösterilen alanlarda yönetimi üstlenmek ve aktif olduğumuz tüm sektörlerde lider olmak temel ilkemizdir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

DEVLETE MUHALEFET OLUNMAZ

HIZLI YORUM YAP