İtalya'da futbolcular koronavirüse yakalanmaya devam ediyor | Spor
DOLAR

32,5786$% 0.27

EURO

35,0006% 0.07

STERLİN

40,7836£% -0.04

GRAM ALTIN

2.459,95%0,99

ÇEYREK ALTIN

4.071,00%-0,07

a

İtalya’da futbolcular koronavirüse yakalanmaya devam ediyor

Koronavirüs tüm dünyada etkisini göstermeye başladı. Çin’in ardından en çok vaka ve ölümlerin yaşandığı ülke İtalya oldu. Futbolcularda bu virüsten etkilenmiş durumda 4. futbolcununda testi pozitif çıktığı açıklandı.

Serie A takımı Sampdoria’da, Gabbiadini’den sonra Colley, Ekdal, La Gumina ve Thorsby’nin de koronavirüse yakalandığı açıklandı.

Sampdoria’da daha önce koronavirüs kaptığı açıklanan Manolo Gabbiadini’nin ardından Omar Colley, Albin Ekdal, Antonino La Gumina ve Morten Thorsby’nin de koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı açıklandı.

Sampdoria’nın yaptığı açıklamada, oyuncuların şu anda sağlık durumlarının iyi olduğu ve karantina altına alındıkları belirtildi.

Juventus’tan sağlık ekiplerine maddi yardım

Juventus Kulübü Başkanı Andrea Agnelli, “Mesafeli ama birlikte (DistantiMaUniti)” etiketiyle yaptığı paylaşımda, ülkece acil sağlık durumu içerisinden geçtiklerini belirterek, bu durumda önerilen tavsiye kurallarına uymaları gerektiğini belirtti.

Agnelli, kendisini gönüllü olarak dün akşamdan bu yana karantinaya aldığını kaydederek, “Kendi bölgemizde Piyemonte ve Torino’daki sağlık ekiplerimizi desteklemek için takım oyuncularımız ve camiamızla bağış toplama kampanyası başlattık. Sizden buna katkıda bulunmanızı istiyorum. Mesafeliyiz ama birlikteyiz. Hep birlikte işin içinden çıkacağız.” ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada da ilk bağış olarak kulüp ve takım oyuncuları tarafından 300 bin avro bağışlandığı ifade edildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Eski Trabzonsporlu futbolcuda Koronavirüs testi pozitif çıktı

HIZLI YORUM YAP