Selde evi yıkılan Özçelik: Ailemden CHP'liyim fakat artık AK Partiliyim | GÜNDEM
DOLAR

32,2053$% -0.22

EURO

35,1156% -0.22

STERLİN

41,0337£% -0.05

GRAM ALTIN

2.498,17%1,32

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%1,11

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Selde evi yıkılan Özçelik: Ailemden CHP’liyim fakat artık AK Partiliyim

Selde evi yıkılan Özçelik: Ailemden CHP’liyim fakat artık AK Partiliyim

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde devletin her kurumu ile çalışmalarına devam ederken Özçelik “Aileden CHP’liyim, ben böyle çalışma görmedim, artık AK Partiliyim” diyerek gündeme bomba gibi oturdu selzede kadın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’la da bir araya gelerek konuştu…

 

Sosyal medya da gündeme bomba gibi oturan ve “Ben aileden CHP’liyim. Kimse kusura bakmasın bu saatten sonra AK Partiliyim. İki bakanımız her gün yanımızda” diyerek gündemin tepesine çıktı Nurten Özçelik ile bir araya gelen ve  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Apartmanın etrafı bu akşam yapılacak değerlendirme sonrasında yapılacak. Çok meşhur oldunuz, bugün sabah gördüm sizleri. Allah senden razı olsun”  ifadelerine yer verdi.

 

Bunun üzerine “Aileden CHP’liyim ama doğrusu bu. Artık AK Partiliyim. Yalan bir tarafı yok. Oğlum bana, ‘Döndün mü sonunda’ dedi” diye konuştu.

Özçelik, kendilerini Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık’ın kurtardığını ve boğazına kadar suya gömüldüklerini ve başkanın sayesinde kurtulduklarını kaydetti.

Bakan Soylu, “Allah bizi, size mahcup etmesin” şeklinde cevap verdi.

BAKAN SOYLU VE EKİBİNE ANADOLU KADINLARINDAN MUHABBETLİ AYRAN İKRAMI

Sosyal medyada paylaşılan Bakan Soylu ve beraberindeki yetkililerin afet bölgesindeki incelemeleri sırasında kendilerine yolda ayran ikram eden kadınlarla samimi içten muhabbetlerin yer aldığı video büyük beğeni topladı.

Afet sırasında 9 kişiyi kurtardıklarını da ifade eden fedakar Anadolu kadınları “Biz bunları iki kilometre sırtımızda taşıyarak buraya getiriyoruz helal olsun” diyerek yoldakilere ayran ikram etmeye devam ettiler.

 

KAYNAK: İHA

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yumruklu saldırı, yumruk atıp kaçtı

HIZLI YORUM YAP