Şarkıcı Aynur Aydın mavi tıklı hesaplar bana yürüyor açıklaması! | GÜNDEM
DOLAR

32,2053$% -0.22

EURO

35,1156% -0.22

STERLİN

41,0337£% -0.05

GRAM ALTIN

2.498,17%1,32

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%1,11

a

Şarkıcı Aynur Aydın mavi tıklı hesaplar bana yürüyor açıklaması!

Şarkıcı Aynur Aydın mavi tıklı hesaplar bana yürüyor açıklaması! Magazin dünyasında daha çok yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken isim son yaptığı açıklama akıllara soru işareti oluşturdu bir çok ünlü ismin kendisi ile flört etmek istediğini dile getirdi!

 

Sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan şarkıcı Aynur Aydın, “Sosyal medyada paylaştığın yazılar ya da fotoğraflara en çok ne tarz yorumlar alıyorsun?” sorusuna cevap verdi. Aydın, “Beni güzel buluyorlar. DM’den bana bayağı bir yürüyen var. Hatta ismini veremeyeceğim mavi tikli ünlüler bana yürüyor” dedi.

Bünyas Herek ile seslendirdiği yeni şarkısı ‘Sahiden’ ile dikkat çeken Aynur Aydın, Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına bağlandı.

“NE TARZ YORUMLAR ALIYORSUN?”

Sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan Aynur Aydın, “Sosyal medyada paylaştığın yazılar ya da fotoğraflara en çok ne tarz yorumlar alıyorsun?” sorusuna cevap verdi.

“MAVİ TİKLİLER YÜRÜYOR”

34 yaşındaki Aydın, “Beni beğeniyorlar, güzel buluyorlar. En çok da DM’den (direkt mesaj) mesajlar geliyor. DM’den bana yürüyorlar. Hatta ismini vermeyeceğim ‘mavi tikliler yürüyor” açıklamasını yaptı.

PAYLAŞIMLARIYLA SIK SIK GÜNDEME GELİYOR

Sosyal medyayı aktif kullanan Aynur Aydın, daha önce ‘sütyen’ paylaşımıyla gündeme gelmişti. Aynur Aydın ardından da sosyal medyada kiraz detayla sütyeniyle yatakta poz verdi. Aydın’ın fotoğrafında sehpa altındaki sütyen takipçilerinin gözünden kaçmayınca fotoğrafa yorum yağdı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sapık şeyh: Rüyamda melekler seni benimle nikahladı ihvancı sapıklar bitmiyor!

HIZLI YORUM YAP