Categories: GÜNDEM

NURER SİGORTA SAĞLIK TURİZMİNDE ÖNDE

Nurer Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Eren yıllardır sigorta sektöründe profesyonel bir biçimde yöneticilik yaparak kazandığı tecrübeleri ve sektör içerisinde başarı dolu kariyerini kendi sigorta şirketini kurarak devam ettiriyor.

Kişiye göre değişen sigortalıların aynı kapsam içerisinde değişen ihtiyaçlarına kesin ve etkin çözümler sunan, tüm iş ortaklarıyla ve tecrübeli çalışan ekibi ile hızlı ve kaliteli hizmet anlayışını prensip haline getirmiş,Sigortalıların hayatını kolaylaştıran ve iş ortaklarıyla beraber yenilikçi projeler üreterek ülke ekonomisine katkı sağlayan bir şirket olarak adını başarı ile sektöre yazdırmıştır. Bunun yanı sıra depozito ürünü ile depozito yerine poliçe temini noktasında hızlı çalışmalarda bulunarak piyasanın ihtiyacı olan her konuda kendi üzerine düşerek bu alandaki açığı kapatmıştır. Türkiye Cumhuriyeti Devletine kazanımlar sağlan Arex Sigorta, Ticaret Bakanlığı’ının Turizmi yapan aracılarına poliçe miktarının yüzde 70’ini teşvik olarak vererek piyasada çalışma teşvikini arttıran ilk şirketler arasında bulunmaktadır. Günümüze dünya ülkelerinden Türkiye’ye en çok ziyareti Sağlık Turizmi yapmaktadır . Nurer Sigorta Sağlık Turizminde çalıştığı partnerlerine komplikasyon Poliçesi isimli poliçe çıkardıklarını ve Türkiye’ye sağlık turizmine gelen yolcuların artık güvence altına aldığını da duyurmuştur.

Arex Sigorta 1996 yılında kurulmuş olup 50 tane şubesi olan 80 kişilik çalışma kadrosu ile Altunizade merkezinde hizmet vermektedir .

ÇEPNİ

Recent Posts

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığı İçin Yeniden Aday Olabilir

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, futbol camiasında yeniden başkanlık için aday olabileceği sinyallerini verdi. Bu…

1 gün ago

Terörist Hamas ateşkes teklifini kabul etti: İsrail heyeti Kahire’ye gidiyor

Gazze'deki çatışmalar sekizinci ayına girerken, Hamas'ın Mısır ve Katar'ın sunduğu ateşkes önerisini kabul ettiği bildirildi.…

1 gün ago

Barselona’da öldürülmüştü: Tekin Kartal soruşturmasında detaylar ortaya çıktı

Tekin Kartal'ın öldürülmesi, Barselona'nın artan çete şiddeti ve organize suçlarla olan mücadelesini daha da önemli…

1 gün ago

Prison Break’in 6. sezonu yayınlanacak mı?

Prison Break'in 6. sezonu yayınlanacak mı? Hala net bir bilgi yok. Dizinin hayranları, yeni sezonun…

3 hafta ago

AK Partili Bakan Işıkhan: Asgari Ücrete Ara Zam Yok

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını ve…

3 hafta ago

Davut Süver Haberine erişim engeli kararı! teknoloji sitesinden gelen mail!

Davut Süer ve ekibinin langırt dolandırıcılığına karıştığına dair son bilgiler, şok edici nitelikte. Medyada defalarca…

3 hafta ago