Kübra Denizci uzman karma Astrolog  yorumladı! Bu haftanın burç yorumları neler bekliyor? | GÜNDEM
DOLAR

32,2053$% -0.22

EURO

35,1156% -0.22

STERLİN

41,0337£% -0.05

GRAM ALTIN

2.498,17%1,32

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%1,11

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Kübra Denizci uzman karma Astrolog  yorumladı! Bu haftanın burç yorumları neler bekliyor?

Kübra Denizci uzman karma Astrolog  yorumladı! Bu haftanın burç yorumları neler bekliyor?

Yeni hafta ile birlikte tüm burçları neler bekliyor. Bu hafta burçların dengeleri nasıl değişecek. Karma Astrolog Kübra Denizci detaylarıyla yorumladı.

Koç: Sosyal çevreniz genişliyor. Bu hafta yeni insanlarla tanışabilir, daha önce girmediğiniz ortamlara girebilirsiniz. Grup organizasyonları, tatil planları için çok keyifli bir hafta olacak. Fakat yeni tanıştığınız kişilerle yapacağınız aktivitelerde parasal konularda bazı anlaşmazlıklar çıkabilir. İş hayatınızla ilgili stresli günler geride kaldı. Venüs ve Merkür retrosunun bitişiyle istediğiniz anlaşmaları yapabilir, yeni işe girebilir ya da beklediğiniz sonuçları rahatlıkla alabilirsiniz.

Boğa: İş hayatınızla ilgili çok sürpriz bir gelişmeye hazır olun. Kova yeniayı tam kariyer noktanızda gerçekleşecek.  İş ortamınız, çalışma arkadaşlarınızla ilgili yaşanacak gelişmeler sizi çok şaşırtabilir. Özellikle maddi beklentiniz olan bir durum varsa, beklediğiniz gibi sonuçlanmayabilir. Siz farklı arayışlara girebilirsiniz. Ama unutmayın bazen sizin olumsuz gördüğünüz bir şey hayrınıza olacaktır. Bu süreçte gelecek kaygısıyla hareket etmektense gerçekten neyi yapmak istediğinizden emin olarak adım atmalısınız.

İkizler:  Kova yeniayından en güzel etkiyi alacak burçlardan birisiniz.  İletişim, medya, eğitim, akademi, yayıncılık, yurtdışı ticareti, online ticaret gibi alanlarda çalışıyorsanız sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Bir süredir beklediğiniz bir finansal destek alabilirsiniz, bir başvurunuz varsa bu hafta sonuna doğru netleşir. Sizi kredi, borçlar, alacaklar noktasında etkileyen Retrolar da sona eriyor. Para konusunda eliniz rahatlayacak, yatırımlar için doğru zaman.

Yengeç: İkili ilişkiler, eşin parası, ortaklıklar konusunda çok hareketli bir döngüden geçiyorsunuz. Elinizdeki kaynakları gelecek için doğru yatırımda kullanma planı ya da mevcut bir işinizi büyütme isteği sizi aksiyon almaya itiyor. Fakat bir süredir iş yaptığınız, ortak bir para üzerinde söz sahibi olduğunuz kişilerle anlaşmazlıklar yaşıyor olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür retrosunun sona ermesiyle orta yolu bulacaksınız. Miras, tazminat, kredi gibi bir para bekliyorsanız bu hafta önemli bir gelişme olabilir.

Aslan: İkili ilişkiler, flörtler, evlilik konusunda çok güçlü bir etki alacaksınız. Zıt burcunuzda gerçekleşen yeniay size ilişkinizle ilgili bir karar aldırabilir. Belki ilişkiye daha ciddi bakacak olabilirsiniz. Evlilik beklentisi olan kişiler için bu bir evlenme teklifi, aile ile tanışma, söz, nişan gibi bir merasimi de birlikte getirebilir. Bir yandan adım atarken bir yandan da gelecek kaygısı içerisinde olabilirsiniz. Fakat üzülmeyin Retrolar bittiğinde içinize su serpecek gelişmeler olacak.

Başak: Sevgili başaklar eğer çalışıyorsanız iş ortamınızda çok sürpriz, sizi şok edecek bir gelişmeye hazır olun. Birlikte çalıştığınız kişiler, yöneticileriniz ile ilgili yaşanacak bir gelişme çalışma şeklinizi değiştirebilir. Bir yönetici değişikliği, sizin daha fazla sorumluluk almanıza sebep olabilir. Boşalan bir koltuğa siz teklif edilebilirsiniz. Bu süreçte doğru kararlar vermek çok önemlidir. Aynı zamanda iş ortamınızda aşk dedikoduları çıkabilir. Gizli kalmış bir şeyin göz önüne çıkması birçok ilişkiyi etkileyebilir.

Terazi:  Sizin için aşk, eğlence, flört, şans zamanı! Kova burcunda gerçekleşen yeniay sizi bu alanlarda destekleyecek. Fakat bu Satürnyen bir yeniay yani ne gelişme olursa bu konu ile ilgili sizin de çaba göstermeniz, elinizi taşı altına koymanız gerekecek. Bir yandan kendinize zaman ayırmak isterken bir yandan ailevi mevzularla ilgilenmeniz gerekebilir. Bir süredir devam eden Retrolar aile içinde çözümlenemeyen sorunları, maddi sıkışıklıkları, düzen değişimlerini tetikliyor. Hafta sonuna doğru bu konularda da bir rahatlama olabilir. Gayrimenkul alım satımı, tadilat vs gibi işlemler için bir sonraki haftayı beklemek faydalı olacaktır.

Akrep: Aile, hane alanında gerçekleşen yeniay size yeni bir yuva heyecanı verebilir. Bir evlilik, taşınma, yeni ev alma süreci olabilir. Ya da ev içerisinde yeni bir iş, çocuk haberi vs kutlanabilir. Bu süreçte özellikle aile büyüklerinden büyük destek gelebilir. Eğer sevdiğiniz kişi ile aileniz arasında kaldığınız bir konu varsa bu hafta uzlaşma sağlayabilirsiniz. Özellikle yakın çevre, kardeşler, kuzenler sizi zorlandığınız konularda destek olabilir.

Yay: Bu hafta önemli iş görüşmeleri yapabilirsiniz. Eğer bir iş yerinde kiracıysanız, süreli bir sözleşmeniz varsa tekrar revize etmeniz gerekebilir. Maddi konularda beklentiler uyuşmayabilir. Zam isteme vs gibi durumlarda uzlaşmakta zorlanabilirsiniz. Giderlerinizin arttığı bir dönemden geçiyorsunuz. Araç, elektronik cihazlar, ev tadilatı gibi konular bütçenizi zorlayabilir. Hafta içerinde kardeşiniz ya da kuzenlerinizden alacağınız sürpriz bir haber sizi mutlu edebilir.

Oğlak: Bu haftanın gündem maddesi para olacak. Kova yeniayı ayı sizi finansal kaynaklar noktasında etkiliyor. Kripto paralar, döviz, borsa gibi alanlarda fırsat sağlayacağınız gelişmeler olabilir. Fakat dikkatli olun bu hafta finansal alanlarda sürpriz gelişmelere de açık. Özellikle global açıdan hareketlilik yaratacak gelişmeler, şaşırtıcı haberler olabilir. Eğer çocuğunuz varsa eğitimi, öğretmenleri ile ilgili bir karar alabilirsiniz. Çocuğunuzla bağlantılı masraflar artabilir.

Kova: Sizler için oldukça önemli bir yeniay gerçekleşiyor. Hayatınızda öngöremediğiniz, planlarınız dahilinde olmayan bazı durumlar yaşanabilir. Hiç endişe etmeyin, bunlar sizin için yeni fırsatlara da gebe olabilir. Biraz farklı şeylere, yeni deneyimlere ihtiyacınız var. Farklı sosyal ortamlarda yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Şuan kariyer odaklı bir gündeminiz ya da beklentiniz varsa bu hafta iletişime geçeceğiniz kişiler işinizi kolaylaştıracak.

Balık: Hafta içinde babanız ya da aile büyüklerinizden biri ile ilgili önemli bir gelişme olabilir. Geçmiş bir konunun gündeme gelmesi ve sizden bir beklenti söz konusu olabilir. Eğer ailede bir sağlık sorunu olursa sizin ilgilenmeniz ya da destek olmanız gerekecek. Bu hafta kendi işlerinizde ziyade çevrenizdekilere destek olmanızı gerektirecek durumlar var. Bunun yanı sıra daha önce bir kırgınlık yaşadığınız arkadaşınızla tekrar iletişime geçebilir ve aranızı düzeltebilirsiniz.

Karma Astrolog Kübra DENİZCİ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Batman’lı İş İnsanı Esat Ekremoğlun’dan Şanlıurfa Şehit’lerine Taziye Mesajı

HIZLI YORUM YAP