Ebubekir SOFUOĞLU'na destek çıkan kişileri gördünüz mü? Bunlar birde İslami kesimim diye dolaşıyor! | GÜNDEM
DOLAR

32,2571$% -0.08

EURO

34,9228% 0.27

STERLİN

40,5958£% 0.16

GRAM ALTIN

2.434,29%0,40

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%-0,37

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Ebubekir SOFUOĞLU’na destek çıkan kişileri gördünüz mü? Bunlar birde İslami kesimim diye dolaşıyor!

Ebubekir SOFUOĞLU’na destek çıkan kişileri gördünüz mü? Bunlar birde İslami kesimim diye dolaşıyor!

Üniversitelerinin kaldıkları evleri fuhuş evine benzeten kişiye tepki vermek yerine destek olan isimlere bakın gözlerime inanamadım, çoğu ne diyor biliyor musunuz? Doğru söylemiş, sormak lazım siz okurken fuhuş evin demi okudunuz?

Şimdi Anadolu’dan çıkan bir genç başka şehire giderken bunu mu düşünüyor.. Hayır bu ülkenin gençleri okumak için yıllarca dirsek çürütüyor, doktor oluyor, hemşire oluyor, öğretmen oluyor.

Şimdi bakalım sahip çıkan kesime.. gerçekten bunlar ilamın savunucu değil maalesef şarlatanı demek istiyorum İslamiyet bu değil, bu resmen siyasal İslam, herkesin unuttuğu bir şey var, Cumhurbaşkanımız asla Üniversitelerin Kaldığı evlere böyle bir benzetme ve söz etmedi, edemez.

Bakın kimler savunmuş bu görüşü..

 

 

Bu ve buna benzer kişilerde var hepsini ekleyecğeim, Fark ettiniz mi bilmem hükumetin bakanlarını bile neyle suçlamaya başladıklaırnı işte bu radikal islamdır, yani fetönün bu ülkeye soktuğu ikinci plan ne alakası var lan diyeceksiniz değil mi bu radikal islamın kitaplarını o vatan haini çevirtti’de ondan bakın bunlar içlerinden bir tanesi, üniversitelerde kopya skandalı varken tek kelime etmemiş kişiler neden mi? Bir  sorun bakalım acaba neden diye..

Sırf pantolona göz diken adam sanıyormusunuz çarşaf giyince kadın düzelecke bu müptezeller? Yahu admaın gözü pantolonu delip geçiyor düşünüyor, hayal kuruyor sanırım başka ne açıklaması olabilir Allah aşkına nasıl bir göz varsa süperman gibi..

Öğretmenlerin görevi ders vermek sadece soruşturma açılıp işinden olmasın ünvanının ‘da alınması gerekiyor bu kişinin mutlaka sonuçta binlerce şehre ve kültürüne diyor ki oralarda öyle şeyler var.. Adam gözünü evlere dikmiş yahu birde savunan tipler tekrar diyorum radikal islamcı ihvancı gruplar bunlarda suç yok eskiden kalan FETÖ öğretisi olduğu için bunlar etkilenmeleri normal, Fakat bu ahlaksızlığı savunmak için Kuranı kerimi alet edip kalkan yapmayın o taktik tutmaz efendiler

 

Haaa unutmadan Cumhurbaşkanının resmini koyup video paylaşan kişiler, soruşturma kapsamına sizde gireceksiniz, Erdoğan hayatında bir ekz olsun öğrencilere hakaret etmedi bu şekilde, o videoda beraber kalmak uygun değil dedi, Doğru mu dedi olabilir demiştir hata yada doğru o devletin adamı peki siz Öğrencilerin kaldıkları yerlerde olan sizler sizin c-vasfınız ne?

Özellikle İhsan Şenocak sen kimsin? sen kovuldun diyebiliyorum, sağda solda ağlamaya devam et, ağlaman seni kurtarmaz bu öğrenciler senden hesap sorar çok meraklısın böyle şeylere madem kendi kaldığın ve eskiden yol yürüdüğün hocamm,hocam,yapma, hocam diye böğüre, böğüre ağladık kişilere bak İhsan neredeler.. Şimdi tekrar diyorum siz bu devletin adamı, bu islamın adamı değilsiniz olamazsınız, olamayacaksınız. DİN İSLAM İSE SİZİN ELİNİZE KALMAZ, İslam BİR IŞIKSA SİZ O IŞIKTA ASLA OLAMAZSINIZ BU KAFAYLA..

 

Ersoy k

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Youtube üzerinden canlı yayın yapan Gazeteci Cüneyt Özdemir Güldür güldür muhalefet açıklaması

HIZLI YORUM YAP