GÜNDEM

Cübbeli Ahmet Atatürk hakkında konuşmak caiz değil

Bir TV kanalında canlı yayına bağlanan Cübbeli Ahmet hoca, Atatürk hakkında ne düşünüyorsunuz sorusuna defalarca cevap verdim yine söylüyorum, Atatürk hakkında konuşmak caiz değildir, Mahmut efendi Hz. De bu bağlamda talimatı ve sözü vardır dedi.

Cübbeli Ahmet hoca Atatürk hakkında şunları söyledi.

Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, HaberTürk yayınında “Mustafa Kemal Atatürk bu devletin kurucusu. Bunun aleyhine konuşulmaz, konuşmak caiz değil” dedi.

Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen‘in “Mustafa Kemal Atatürk ve cumhuriyet konusunda düşünceleriniz nedir?” sorusuna Ünlü, “Mustafa Kemal Atatürk bu devletin kurucusu. Bunun aleyhine konuşulmaz, konuşmak caiz değil. Asla bunun aleyhine konuşulmaması gerekir. Cumhuriyet bizim son olarak kurulmuş devletimizdir. Bu devlete vergi vermek görevimiz, askere gitmek görevimiz, bu devlete bağlıyız. Biz bu devlet olmasa Suriye’den de Yemen’den de beter oluruz.

Ne namaz kalır, ne abdest kalır, ne namus kalır, ne ırz kalır. Devletin mutlaka yaşaması lazımdır. Bunun için de kimsenin gözünün yaşına bakılmaması lazımdır” şeklinde yanıt verdi.

Cubbelinin bu söylemleri ardından binlerce kişi Ahmet hocanın yalan söylediğini ilmi siyaset yaptığını dile getirdi. Eski videoları paylaşılan Ahmet hocaya zaman, zaman ihvancı gruplar hakaret ettikleri görüldü.

Mahmut efendi Hz. Sözlerini söylediği dile getiren Cübbeli Ahmet için birçok kullanıcı ise böyle birleştirici konuşması gerekiyor Ahmet beyin dediği görüldü.

 

ÇEPNİ

Recent Posts

Büyük İsrail Projesi: 2024 ve 2035 Stratejilerine Derinlemesine Bir Bakış

Orta Doğu'nun jeopolitik yapısı ve uluslararası ilişkilerdeki denge, sürekli değişim içinde. İsrail'in stratejik planları ve…

3 gün ago

Ali Koç, Yeniden neden aday oldu açıkladı!

Bir çok Radikal İslamcı ve FETÖ terör örgütünün hedefinde olan Fenerbahçe yönetimi ve Ali Koç…

3 gün ago

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığı İçin Yeniden Aday Olabilir

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, futbol camiasında yeniden başkanlık için aday olabileceği sinyallerini verdi. Bu…

1 hafta ago

Terörist Hamas ateşkes teklifini kabul etti: İsrail heyeti Kahire’ye gidiyor

Gazze'deki çatışmalar sekizinci ayına girerken, Hamas'ın Mısır ve Katar'ın sunduğu ateşkes önerisini kabul ettiği bildirildi.…

1 hafta ago

Barselona’da öldürülmüştü: Tekin Kartal soruşturmasında detaylar ortaya çıktı

Tekin Kartal'ın öldürülmesi, Barselona'nın artan çete şiddeti ve organize suçlarla olan mücadelesini daha da önemli…

1 hafta ago

Prison Break’in 6. sezonu yayınlanacak mı?

Prison Break'in 6. sezonu yayınlanacak mı? Hala net bir bilgi yok. Dizinin hayranları, yeni sezonun…

4 hafta ago