İsmailağa Cemaati, Hüseyin Çevik 'in Cemaatimiz ile bağı yoktur! | GÜNDEM
DOLAR

32,3746$% -0.16

EURO

34,7037% -0.32

STERLİN

40,6199£% -0.56

GRAM ALTIN

2.418,18%-0,68

ÇEYREK ALTIN

3.942,00%-1,30

a

İsmailağa Cemaati, Hüseyin Çevik ‘in Cemaatimiz ile bağı yoktur! Son dönemlerde hızla tepkiler çeken ve bir çok islami görüşten tepki çeken Hüseyin Çevik için İsmailağa cemaati açıklama yaptı.

HÜSEYİN ÇEVİK’İ CEMAATİMİZ İLE BAĞI YOKTUR!

Bir çok kişinin Hüseyin Çevik’i İsmailağa Cemaati ile yakın ilişkide olduğunu düşündüğü ortaya çıkmıştı. Cemaat son dönemlerde islam’dan uzak açıklamalar yapan Hüseyin çevik için açıklama yaptı ve Cemaat ile bağının olmadığını açıkladı.

Cemaat Açıklaması Şu Şekilde:

Mahmud Efendi Hazretlerimizin usûlü ve hassasiyetleri herkes tarafından bilinmektedir. Bunların dışında kalan söz, fiil veya davranışlar, asla cemaatimize mâl edilmemelidir.

Başta internet olmak üzere, çeşitli ortamlarda ortaya çıkan bir kısım kurum ve şahıslar, şalvar-cübbe-sakal -çarşaf gibi kisvenin sağladığı benzerlik sebebiyle, cemaatimize mensupmuş gibi algılanmamalı, söz ya da davranışları cemaatimiz açısından bağlayıcı olarak değerlendirilmemelidir.

İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfımız, söz konusu benzerlik sebebiyle cemaatimizle ilişkilendirilen, kimliğimize ve hizmetlerimize zarar veren şahıslar hakkında gerekli işlemleri başlatıp takipçisi olacaktır.

İsmailağa ve Mahmud Efendi Hazretlerinin beyan ve açıklamaları için İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı’mıza ait internet sitesi ve kurumsal hesapları takip edilmelidir.

 

Baykushaber.com / Güncel Haberler

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kıbrıs Forex baronu Burak Taşkent ve Eşi Kübra Teşkent!

HIZLI YORUM YAP