Hasan Kılıç Hoca Efendi kimdir, Evliya mı? | GÜNDEM
DOLAR

32,3810$% -0.13

EURO

34,7548% -0.16

STERLİN

40,6569£% -0.44

GRAM ALTIN

2.408,87%-1,06

ÇEYREK ALTIN

3.928,00%-2,21

a

Hasan Kılıç Hoca Efendi kimdir, Evliya mı?

Hasan Kılıç Hoca Efendi kimdir, Evliya mı? İsmailağa cemaatinin yeni cemaat lideri olan hasan kılıç hoca efendi Mahmut Efendinin ölümünden sonra cemaat lideri olarak, Ak parti lideri Erdoğan’ın yanı başında ataması yapılmıştır.

Mahmut Efendinin dünürü olan hasan kılıç hoca efendi ile ilgili olarak bir çok iddia ortaya atılmıştır!

İSMAİLAĞA CEMAATİ ONU EVLİYA VE ALLAH DOSTU OLARAK KABUL EDİYOR!

İsmailağa cemaatinin Hasan kılıç hoca efendiyi evliya olarak, sosyal medya ve Youtube üzerinde çok fazla olarak bu sorumluluğu verdiği görülmektedir.

Hasan kılıç Evliya mı? Bu konuda İslam alimlerinin bilgisi dahilde olarak, Hasan kılıç evliyadır demek büyük bir şirktir. Onun evliya olması veya olmaması kişinin Allah ile bağından olmaktadır. Her cemaat lideri Allah dostu değildir. Bu sebep ile Hasan Kılıç evliya demek asla doğru değildir.

Neden evliya denildi? Genel olarak ehli tarikat ve ehli cemaat içerisin de liderin evliya olduğunu algısının yayılması cemaat içerisinde ona karşı gelecek kişilerin önünü kesmek ve sevgiden ‘de kaynaklanmaktadır.

Hasan Kılıç’ın eserleri : Tembihat, Mektubat-ı Mahmudiye, Fatiha tevsiri, Umre Sohbetleri

Evli ve 4 çocuk sahibidir, Mahmut efendinin sağlık sorunlarından sonra vekil olarak bıraktığı kişidir. Ölümünden sonra, Cemaat lideri olarak seçilmiş ve kabul görmüştür.

Hasan kılıç ölürse yerine kim gelecek? Bunla ilgili farklı iddialar olsa ‘da en yakın isim olarak Mahmut efendinin oğlu akla gelen ilk isim olarak cemaat içerisinde kabul gördüğü iddia edildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ülkücü Lider Bahçeliden dikkatleri üzerine çeken ‘idam’ çıkışı…

HIZLI YORUM YAP