Aşk Adası'nda skandallar bitmiyor! İlişkiye girerken yatağı kırdılar | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3840$% -0.12

EURO

34,7887% -0.06

STERLİN

40,6493£% -0.42

GRAM ALTIN

2.412,25%-0,93

ÇEYREK ALTIN

3.918,00%-2,31

a

Aşk Adası’nda skandallar bitmiyor! İlişkiye girerken yatağı kırdılar

Aşk Adası’nda skandallar bitmiyor! İlişkiye girerken yatağı kırdılar, Skandalların peş, peşe olduğu yarışmada ilişkiye girildiği esnada yatak kırıldı!

İzleyiciler ise tepki gösteriyor. bir çok İngiliz ise bu yarışma ile ilgili olarak yayından kaldırılması, İngiliz ahlakını yansıtmadığını ve toplumun tüm bireylerini etkileyecek bir olayın gerçekleştiğini söylüyor.

İngiliz halkının tepkisine rağmen ise yarışmanın yayınlanacağı belirtiliyor, kadın dernekleri ise bunun bir facia ve toplumda oluşacak tahribattan ise yarışmayı organize edenlerin sorumlu olduğunu belirtti.

 

İngiltere’nin skandallarla ünlü programı Aşk Adası’nın cuma akşamı yayınlanan bölümünde Chloe Burrows ve Toby Amolaran adlı yarışmacıların ilişkiye girdiği anda yatak kırıldı.

İngiltere’de uzun yıllardır yayınlanan ve bu sezon ITV2’de gösterilen Love Island (Aşk Adası) programı son bölümünde yaşanan olayla yine gündem oldu.

BİR ANDA GÜMBÜRTÜ KOPTU

Aşk Adası'nda skandallar bitmiyor! İlişkiye girerken yatağı kırdılar

Skandalların bitmediği yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde, Chloe Burrows ve Toby Amolaran’ın ani bir gümbürtü koparması ve hemen akabinde çarşafın altında kıpır kıpır hareket olduğu görüldü.

YATAĞI KIRDILAR

Çiftin yatağı kırdığı ortaya çıkınca, izleyicilerden tepki gecikmedi. Bir izleyici kanalın zarardan dolayı fatura göndermesi gerektiği konusunda şaka yaptı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ece Seçkin, ayna karşısında mor bikinili resmi sosyal medyayı salladı!

HIZLI YORUM YAP