Çukur'un 130. bölümü yayınlandı! Yamaç Öldü mü? | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3860$% -0.12

EURO

34,7535% -0.16

STERLİN

40,6708£% -0.42

GRAM ALTIN

2.407,79%-1,10

ÇEYREK ALTIN

3.924,00%-2,21

a

Çukur’un 130. bölümü yayınlandı! Yamaç Öldü mü?

Çukur’un 130. bölümü yayınlandı! Yamaç Öldü mü? Seyircilerin büyük hayranlıkla izlediği Çukur dizisi Ekranlara veda etmeye hazırlanıyor, seyirci ise son bölümde büyük bir heyecan yaşadı!

Yamaç Koçovalı’ın elleri bağlı kelepçe ile suya atılması Yamaç 130. bölüm ‘de öldü mü, Cumali Amca Öldü mü sorularını akıllara getirdi.

Binlerce kişi ise konuyla alakalı Yamaç2ın ölebileceğini ve Çukur2un eski haline geleceğini savundu ve Yamaçsız bir Çukur ‘un artık kan dökmeyeceğini iddia etti.

Yamaç Kocavalı2ın gördüğü eski rüyaları gündeme gelirken son bölümde eşi ile konuşarak efsuna ölmeyeceğini söylemesi gündeme gelirken Yamaç’ın ölmeyeceğini ve kelepçeden kurtulacağını söyleyen bir çok kişide mevcut.

Cumali Amca ise ölecek denildi.

Son iki bölümü kalan dizi ‘de heyecan devam ederken Çukur izleyicileri bitmesini ve dizinin devam etmeyecek olmasını üzüntü ile karşıladı.

Dün akşam 130. bölümüyle ekrana gelen Çukur dizisinde evlerine yapılan saldırıda ailenin kadınlarının rehin alındığını düşünen Yamaç, amcaya teslim oldu. Amcanın ortağı Şahram ise Yamaç’ı elleri bağlı bir şekilde bir havuza attı. Öte yandan öldürülen kızının intikamını almak isteyen Ayşe, amca Koçavalı’yı boğazını sıkarak boğdu. Havuzda nefessiz kalan Yamaç, eski aşkı Sena’nın havuzda boğulduğu anları düşündü. Yamaç’a ne olduğu ise henüz bilinmiyor.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Nejat İşler, Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Burak Dakak ve Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisi, dün akşam 130. yeni bölümüyle ekrana geldi. 131. bölümle final yapacak olan Çukur’un son bölümünde olanlar ise izleyiciyi ekrana kilitledi.

KOÇOVALI KADINLAR, SALDIRIYI PÜSKÜRTTÜ

Mahalleyi ele geçiren amca Cumali ve Şahram’a karşı Koçovalı kardeşler saldırı başlattı. Koçovalılar Şahram’ın adamlarının büyük kısmını öldürdü. Ancak Şahram Koçovalı kardeşlere tuzak kurdu. Koçovalılar’ın güvenli evini de tespit eden Şahram oraya da saldırdı. Koçovalı ailesinin kadınları ise saldırıyı püskürtmeyi başardı.

cumali amca öldü mü

YAMAÇ, ELLERİ VE AYAKLARI BAĞLI ŞEKİLDE HAVUZA ATILDI

Eve gelen Yamaç, Vartolu ve Cumali ise eşlerinin ve annelerinin amca tarafından rehin alındığını sandı. Yamaç ise amcaya giderek teslim oldu. Finalde Şahram, Yamaç’ı bir havuza elleri kolları bağlı bir şekilde attı. Havuzda boğulan Yamaç’ın aklına ise aynı şekilde öldürülen eşi Sena geldi.

YAMAÇ ÖLDÜ MÜ?

Sena’nın ölüm sahnesiyle Yamaç’ın boğulma anları ise finalde aynı anda yer aldı. Çukur’un sonunda ise Yamaç’ın dizideki eski anlarından kesitler ekrana geldi. Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı Yamaç karakterinin ölüp ölmediği ise final bölümünde ortaya çıkacak.

AYŞE, AMCA CUMALİ’Yİ BOĞDU

Çukur finalinde içkisine zehir konulan amca Cumali, fenalaşıp yere yığıldı. Planı yapan Ayşe ise vücudu felç olan ancak bilinci açık şekilde yatan amca Cumali Koçovalı’yı “Sen benim kızımı böyle boğarak öldürdün dimi” diyerek elleriyle boğdu.

Yamaç Kurtulacak!

Cumali Amca Ölecek!

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Seren Serengil’in yaptığı hata takipçilerinin gözünden kaçmadı Alay konusu oldu!

HIZLI YORUM YAP