Külliye 'de rakı içmek suç mu? İçse ne olur içmese ne! | GÜNDEM
DOLAR

32,4360$% -0.01

EURO

34,8444% -0.06

STERLİN

40,8121£% -0.21

GRAM ALTIN

2.433,04%-0,07

ÇEYREK ALTIN

3.962,00%-0,29

a

Külliye ‘de rakı içmek suç mu? İçse ne olur içmese ne!

Dün gece bir video düştü sosyal medyaya Ak partili kişiler tarafından, sohbet ve keyifler hayli yerindeydi birlik mesajı veriliyordu, Türkiye dimdik ayaktaydı, halk ise oldukça mutlu askeri ücrete %200 zam yapılmıştı, vergiler sıfırlanmıştı adeta demeyeceğim tabii konumuz bu değil. Konumuz görüntüler..

Elbette ayran diyenler olacak efendim domuz eti yiyenler vardı denilecek ne yani CHP’de zamanında içtiği resimler paylaşılacak

sonuç bu resim ve video elbette silinmek için her şey yapılacak ‘da banane..

Konu şu Külliyede Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın olduğu yerde rakı olur mu?

Olmaz mı?

Olamaz mı haydi oldu sanane..

İçer, içse ne olacak karşısında içilse ne olacak ki?

Herkes içebilir içmek kimseyi dinden çıkarmaz elbette ama radikal İslamcılar şaşkın bu video bile düştüğü an CHP’in eski resimleri paylaşıldı komikti gerçekten üzücü olan taraf şu, Allah insanı geçmişin ‘de yaptığı hata ile baş başa bırakır ve ona onu ‘da sorumlu kılar.

Erdoğan’ın içkisini veya Külliye’mde olan rakı vs kimseyi ilgilendirmez, CHP’in içkilerini ‘de kimseyi ilgilendirmez, kaosu çıkaran yine radikal İslamcılar oldu, bu siyasal islamcılar varya FETÖ’den bile daha tehlikelidir haberiniz olsun her yazımda söylüyorum bunun acısını çok çekeceğiz çok.

Ayran diyen arkadaşlara sözüm var

O rakı tutuşu o müzik rakı şarkısı. Dolayısıyla Ülkenin bir siyasetcisine sen içemezsin demek yanlış olur içer içmez kimseyi ‘de ilgilendirmez, içmeyen kaç kişi var?

Hadi konu içki değil içkiden belki ceza almazsınız, ama fuhuştan, kul hakkı yemekten, yalan söylemekten varya cezası kesindir.

Ne diyelim afiyet olsun arkadaşlar, sohbetiniz bol olsun. gözünüz ‘de arkada kalmasın diyelim geçelim.

Ben kimseyi rakı içiyor diye dışlayacak değilim, ben kimseyi yemediği domuz etiyle sorumlu kılacak değilim. Ne yaşandıysa Allah şahit olduğu için içimde rahat ohhhh.

Sosyal medya da aktif olan kullanıcılar afiyet olsun deyin geçin. Şimdi bir video düşmüş izleyeceğiniz bir video.

Süleyman bey içemez mi o da içer yahu neden içmesin. Yada belki de içmez, belki de Cumhurbaşkanı içmedi, hadi içse kime ne, şarapta içilir içse banane önemli olan bu siyaset adamlarını Peygamber gibi görmeyin, her sakallı evliya olsaydı dünya böyle olmazdı..

Kısacası Radikal islamın getirdiği siyasal islamın getirdiği tehlike algı ve kutuplaşmadan ibarettir.

Kimsenin içkisine eğlemecesine karışmayın. gören, gördü, duyan, duydu. İster inanın ister inanmak istediğinizi savunun ama bir insana giydirmeye çalıştığınız o kıyafet dar geldi patladı netice olarak Erdoğan’ın ‘da bir insan olduğunu unutmayın.

Ayrandır belki, o kırmızı şeyler ‘de şarap değil vişne suyudur belki’de şalgamdır, Gerçi ahcılar daha iyi bilir vişne suyu ile et yemek saraya yakışmaz, O saate etle Ayran’da uyku getirir netice olarak diye düşünüyorum ahçı yanlış servis etti muhtemelen işinden olur yaparsa diye düşünüyorum.

Kimsenin içkisi yada eğlencesi kimseyi ilgilendirmez. Fakat bu konu üzerinden CHP’yi suçlu tutmak ne biyeyim biraz komik değil baya komik olmuş CHP’li yetkili içse içtim der her zaman ki gibi ama içmediği birşey içinde içtim demez. Aynısı Ekrem imamoğluna yapılmıştı bir resim onun içki olmadığı ortaya çıktığı ve İmamoğlu’nun içmediği anlaşıldı ama dün o resimlerde paylaşıldı şaka gibi, bu troll aklı ile hareket edenler bana göre ihvancı terörist gruplar yani radikal siyasal İslamcılardan başkası değil yazı oluyor bu ülkeye.

Görüntüler sosyal medyadan alınmıştı, biraz<dan montaj yapılmış valal Sayın soylunun  konuşması gölgelenmiş bana göre.

Kısacası buralar karışacak vaziyet alın!

 

Ersoy k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Türkiye’yi Kemal Kılıçdaroğlu kutuplaştırıyor Recep Tayyip Erdoğan mı ?

HIZLI YORUM YAP