Raif YAVUZYILMAZ: Göz göre göre gelen tehlike Kuramer | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Raif YAVUZYILMAZ: Göz göre göre gelen tehlike Kuramer

GÖZ GÖRE GÖRE GELEN TEHLİKE – KURAMER

Kuramer yani Kur-an araştırma merkezi gündemi yoğun şekilde meşgul etmeye devam ediyor. Şahsım adına bu konulara meraklı biri olarak şöyle göz gezdirdim ve ufak bir eleştirel yazı kalem’e almayı Ehli-Sünnet bir Müslüman olarak karar verdim. Bir kaç başlıkta sizlere ilmimin yettiğince , kalemimin yazdığı kadar anlatmaya çalışacağım.

Kuramer diyanetin finans’e etiği. Kuran Araştırma Merkezi olarak hayal edilmiş fakat , Kuran araştırma merkezinden çok benim açık kaynak olarak araştırdığıma göre ; İnsanların aklını nasıl bulandırırım ve nasıl kargşa ortamı oluştururum çabasına girmiş bir merkezdir .

KURAMER NEYİ SAVUNUYOR ?

Kuramer ” Kur’an ‘ın hükümleri bu zamanda uygulanmayacağını ve bunların bu dönemde uygulanamayacağını . Kur’an’ın yazarının peygaberimizin olduğu , Kur-an da çelişkilerin ve hataların olduğunu ,Ku’ran kıssalarının gerçekleşmemiş temsiliği (masal) olduğunu , Kur-an ‘da anlatılan ahiret anlatımının araplara yönelik kandırmaca olduğu , Kur-an da olağan üstünün (Mucize) aramanın boş olduğu ” söylüyor .

KURAMER’İN ÖN PLANA ÇIKARDIĞI HOCALARI KİMDİR ? GÖRÜŞLERİ NELERDİR ?

Ali Bardakoğlu ; Mısır’ın ve ulemanın kafir ilan ettiği, Mısırlı Ebu Zeyt’i Türkiye’de konuşturmuş görüşlerine katılmıştır. Diyalog ve felsefeye hoş görü ile bakan, Kur-an adına bu haram akımları uygun gören, Eski diyanet işleri başkasnı Kuramer başkanı .

Mustafa Çağrıcı ; Mason Abduh’u ‘ Yahudi , Hısristiyan cennete girecek ‘ görüşünü Kur-an’a kaynak alan, Cilbab ayeti için Çarşaf giymenin güvenlik amacı ile olduğunu söyleyen Kur-an melacısi .

Mehmet Okuyan ; Kabir azabı yok, Kur-an ‘da geçen İbrahim Aleyselam mücizesini inkar ediyor .

Mustafa Öztürk ; Kur-an ‘da cihad ayeti çelişkilidir. En büyük porno Yasin’de dir. Kur-an indirilmese daha iyi .

Ömer Özsoy ; Allah (C.c) yazılı metin göndermek istememiş fakat sahabe yazmış . Allah’ın istemediği olmuş.

İlhami Güler ; Kef suresi Kur-an’dan çıkarılmalı .

Süleyman Ateş ; İsa Aleyselam öldü gökte olamaz .

Abdulaziz Bayındır ; Allah bir insanın kimle evlenceğini bilmez .

Mehmet Emin Maşalı : Mısır’ın ve ulemanın kafir ilan ettiği Ebu Zeyt’in kitabını Türkçe çevirip ülkemize sokmuştur . Kur-an üründür .

GÖZ GÖRE GÖRE GELEN TEHLİKE

Bu görüşlerin sahipleri Müslüman ülkesinde, Müslümanların verdiği vergilerle , Kur-an da eksiklik var, değişmesi gerek Adem aleyselamın babası var, İsa aleyselam öldü , Allah (C.c) senin kimle evlenceğini ne bilsin diyen şahıslara bırakılamaz .
Kur-an araştırma merkezi adı altında felsefesi , Diyalog gibi sapık görüşler yayılmasına izin veremeyiz . Biz bu FİLM’i daha önce izledik ve başımıza neler geldi hepimiz yaşayarak acı bir tecrübe ile öğrendik . Göz göre göre gelen bu tehlikeye gücümüz yettiğince karşı çıkmaya ve siz değerli okuyucularımız ile paylaşıcağımıza ve bu konunun takipçisi olacağımıza emin olabilirsiniz .

NOT : İsmi geçen şahısların cevap hakları vardır . Cevap haklarını kullanmak isteyen şahıslar mail yolu ile bizlere ulaşabilir .

 

Kurucu : Raif YAVUZYILMAZ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP’li eski RTÜK üyesi Bildirici FETÖ’nün ses kayıtları için seferber olmuş

HIZLI YORUM YAP