SİYASET

AKP Çorum İl Başkanı Murat Günay’a İftira atan Muhtar yakınları parti önünde eyleme başladı

AKP Çorum İl Başkanı Murat Günay’a İftira atan Muhtar yakınları parti önünde eyleme başladı, Çorumda yaşanan olay medyanın konusu olmaya devam ediyor.  AKP Çorum İl Başkanı Murat Günay’ı darp eden 3 muhtar tutuklanmıştı. Sanıkların aileleri taciz nedeniyle darbın gerçekleştiğini belirterek parti binası önünde eylem başlattı.

Ak Partili muhtar yakınları seçim öncesinde destek olduğu adaya ve yönetime karşı eylem başlatması ise kafalarda soru işareti bıraktı, bir çok kişi ise önceden taciz olsa neden destek verdiniz soruları ise cevapsız kaldı. Bir çok kişi ise iş isteyen eylemcilerin iş bulamadığı için eylem yaptığı ve AKP’li başkana iftira attıkları iddia edildi.

Odatv’de yer alan bilgilere göre, Çorum’da 3’ü muhtar toplam 5 kişinin AKP Çorum İl başkanı Murat Günay’a saldırı nedeniyle hapis cezası alması sonrası, sanık yakınları AK Parti Çorum il binası önünde eylem başlattı.

Muhtarların yakınları, AKP Çorum il başkanlığı önünde il başkanına ‘istifa’ çağrısı yaptılar.

TACİZ İDDİASI

Eylem başlatan aileler darp olayının bir taciz nedeniyle gerçekleştiğini iddia ettiler.

AKP İl Başkanı Murat Günay’ın muhtarlardan birinin kadın yakınına mesaj attığını, olayın bunun üzerine yaşandığını, Günay’ın bunun üzerini örtmek amacıyla yağma iddiasında bulunduğunu öne sürdüler.

Video da bir kadının “Murat Günay, muhtarlarından bir tanesinin amcasının kızına sarkıntılık yapıyor, amca kızı arıyor bu muhtarı, muhtar da arkadaşlarını arıyor. Ben olsam ben de çağırırım. Murat Günay’ı sıkıştırıyorlar, ‘Evet aradım’ diyor. ‘Arayamazsın, neden aradın’ diyor. Günay da ‘O benim kardeşim’ diyor. Muhtar da ‘O benim kardeşim, senin nereden kardeşin’ diyor, kavga ediyorlar. Kart olayı yalan.” dediği duyuluyor.

baba kuş

Recent Posts

Büyük İsrail Projesi: 2024 ve 2035 Stratejilerine Derinlemesine Bir Bakış

Orta Doğu'nun jeopolitik yapısı ve uluslararası ilişkilerdeki denge, sürekli değişim içinde. İsrail'in stratejik planları ve…

2 hafta ago

Ali Koç, Yeniden neden aday oldu açıkladı!

Bir çok Radikal İslamcı ve FETÖ terör örgütünün hedefinde olan Fenerbahçe yönetimi ve Ali Koç…

2 hafta ago

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığı İçin Yeniden Aday Olabilir

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, futbol camiasında yeniden başkanlık için aday olabileceği sinyallerini verdi. Bu…

3 hafta ago

Terörist Hamas ateşkes teklifini kabul etti: İsrail heyeti Kahire’ye gidiyor

Gazze'deki çatışmalar sekizinci ayına girerken, Hamas'ın Mısır ve Katar'ın sunduğu ateşkes önerisini kabul ettiği bildirildi.…

3 hafta ago

Barselona’da öldürülmüştü: Tekin Kartal soruşturmasında detaylar ortaya çıktı

Tekin Kartal'ın öldürülmesi, Barselona'nın artan çete şiddeti ve organize suçlarla olan mücadelesini daha da önemli…

3 hafta ago

Prison Break’in 6. sezonu yayınlanacak mı?

Prison Break'in 6. sezonu yayınlanacak mı? Hala net bir bilgi yok. Dizinin hayranları, yeni sezonun…

1 ay ago