Categories: SİYASET

Ak Partili Savcı Sayan, İzmir’de 6’ıncı sıradan aday gösterildi! Sosyal medyada alay konusu oldu!

Ak Partili Savcı Sayan, İzmir’de 6’ıncı sıradan aday gösterildi! Sosyal medyada alay konusu oldu! Ağrı belediye başkanı olarak görev yapan ve Partisinin belediye başkanlığından istifa ederek millet vekili adayı olan Savcı Sayan İzmir’den 6. sıra vekil adayı oldu!

SEÇİLEMEYECEĞİ KESİN!

Savcı Sayan sosyal medyada alay konusu olması dikkatlerden kaçmadı, Ak partinin en başarısız belediye başkanları arasında gösteriliyor.

Milletvekili olmak için Ağrı Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Savcı Sayan, AK Parti tarafından İzmir 1’inci bölgede 6’ıncı sıradan aday gösterildi. AK Parti’nin o bölgeden son seçimlerde 4 milletvekili çıkarması nedeniyle işi çok zor olan Savcı Sayan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın emriyle belediye başkanlığından istifa ettiğini söylemişti.

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) milletvekili aday listelerini sunmaları için siyasi partilere tanıdığı süre sona erdi. Sürenin dolmasına saatler kala, partilerin tamamı aday listesini YSK’ya teslim etti.

İZMİR’DE 6’INCI SIRADAN ADAY GÖSTERİLDİ

Milletvekili olmak için Ağrı Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden AK Partili Savcı Sayan hayal kırıklığı yaşadı. Savcı Sayan, AK Parti tarafından İzmir 1’inci Bölge 6’ıncı sıradan milletvekili adayı gösterildi.

“ÖYLE UYGUN GÖRDÜLER BEN DE KABUL ETTİM”

AK Parti son seçimlerde o bölgeden 4 milletvekili çıkarması nedeniyle Savcı Sayan’ın işi çok zor. Belediye başkanlığı görevinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın emriyle istifa ettiğini öne süren Savcı Sayan, “Cumhurbaşkanımız bana ‘Meclis’te olmanız gerekiyor’ dedi. Öyle uygun gördüler, ben de kabul ettim.” demişti.

2015’TE DE İZMİR’DEN ADAY OLMUŞTU

Öte yandan CHP’den istifa ettikten sonra AK Parti’ye geçen Savcı Sayan, Kasım 2015 Genel Seçimleri’nde de İzmir’den milletvekili adayı olmuş ancak seçilememişti.

baba kuş

Recent Posts

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığı İçin Yeniden Aday Olabilir

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, futbol camiasında yeniden başkanlık için aday olabileceği sinyallerini verdi. Bu…

1 gün ago

Terörist Hamas ateşkes teklifini kabul etti: İsrail heyeti Kahire’ye gidiyor

Gazze'deki çatışmalar sekizinci ayına girerken, Hamas'ın Mısır ve Katar'ın sunduğu ateşkes önerisini kabul ettiği bildirildi.…

1 gün ago

Barselona’da öldürülmüştü: Tekin Kartal soruşturmasında detaylar ortaya çıktı

Tekin Kartal'ın öldürülmesi, Barselona'nın artan çete şiddeti ve organize suçlarla olan mücadelesini daha da önemli…

1 gün ago

Prison Break’in 6. sezonu yayınlanacak mı?

Prison Break'in 6. sezonu yayınlanacak mı? Hala net bir bilgi yok. Dizinin hayranları, yeni sezonun…

3 hafta ago

AK Partili Bakan Işıkhan: Asgari Ücrete Ara Zam Yok

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını ve…

3 hafta ago

Davut Süver Haberine erişim engeli kararı! teknoloji sitesinden gelen mail!

Davut Süer ve ekibinin langırt dolandırıcılığına karıştığına dair son bilgiler, şok edici nitelikte. Medyada defalarca…

3 hafta ago