Categories: SİYASET

2023 Seçimleri Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan

2023 Seçimleri Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan olduğu resmen açıklandı. Erdoğan Millet ittifakına ise seslendi ve adayınızı açıklayın diyerek yüklendi..

ERDOĞAN ADAY OLABİLİR Mİ?

Hukukçular ise konuyla ilgili olarak aday olmasının hukuken aykırı olduğunu fakat seçim olursa erken tarihte olması gerektiğini açıkladı..

Erdoğan tüm anketlerde tüm adaylara kaşı kaybediyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan son 10 yıldır başarısız siyaseti ile tartışma konusu olurken son dönemlerde 5 yıldır ekonomi alanında başarısızlığı ve göçmen, sığınmacı politikası ile seçmen tarafından tercih edilmediği anketlere yansıyor.

Bay Kemal’e diyorum ki, artık kaçak güreşmeyi bırak. Artık ipe un sermekten, sürekli bahane üretmekten, lafla peynir gemisini yürütmeye çalışmaktan vazgeç. Havaya bakıp ıslık çalarak, etrafta gezinmekle bu iş olmaz. Adaylık meselesini daha fazla geçiştiremezsin. Ha bire ‘seçim tarihi belli olsun’ diyorsun. İşte söylüyorum, seçim önümüzdeki yıl Haziran ayının ortasında yapılacak. Kaçacak yerin yok Bay Kemal. Ha bire ‘Cumhur İttifakı’nın adayı belli olsun’ diyorsun. İşte söylüyorum, Cumhur İttifakı’nın adayı Tayyip Erdoğan. Az önce Efes 2022 Tatbikatı’nda Sayın Bahçeli ile beraberdik, orada tatbikatı beraber izledik. Defalarca Sayın Bahçeli ismimi açıkladı, zikretti. Daha ne arıyorsun?

Biliyorum ki 2023 seçimlerinde aday olmak, karşıma çıkmak için can atıyorsun. Gel, kendine ve partine daha fazla eziyet etme Bay Kemal. CHP’ye oy vermiş vatandaşlarımızın başını daha fazla yere eğdirme. Cesaretin varsa, yüreğin yetiyorsa bugünden tezi yok ya adaylığını açıkla ya da adayını açıkla.

Haber editör

Seher Bayraktar

Recent Posts

Prison Break’in 6. sezonu yayınlanacak mı?

Prison Break'in 6. sezonu yayınlanacak mı? Hala net bir bilgi yok. Dizinin hayranları, yeni sezonun…

3 hafta ago

AK Partili Bakan Işıkhan: Asgari Ücrete Ara Zam Yok

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını ve…

3 hafta ago

Davut Süver Haberine erişim engeli kararı! teknoloji sitesinden gelen mail!

Davut Süer ve ekibinin langırt dolandırıcılığına karıştığına dair son bilgiler, şok edici nitelikte. Medyada defalarca…

3 hafta ago

Ekrem İmamoğlu İBB Meclisi’nde Yeni Dönemi Başlattı: İmzaların Atılmasını İstedi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde çoğunluğu elde etmesinin ardından…

3 hafta ago

Beypazarı Soda’dan ilk açıklama! İsviçre’de yasaklanmıştı

Beypazarı Soda'nın yetkilisi, İsviçre'nin yüksek bor içeriği nedeniyle Beypazarı maden suyunu yasaklama kararına tepki gösterdi.…

3 hafta ago

Terörist Taliban’dan İran’ın İsrail’e Saldırılarına Destek: Meşru Savunma Hakkını Kullandı

Afganistan'da iktidarı elinde bulunduran Taliban, İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği füze ve İHA saldırılarına destek verdiğini…

3 hafta ago