2023 Seçimleri Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan | SİYASET
DOLAR

32,5520$% 0

EURO

34,8791% -0.02

STERLİN

40,5815£% 0.1

GRAM ALTIN

2.431,24%0,06

ÇEYREK ALTIN

4.064,00%-0,43

a

2023 Seçimleri Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan olduğu resmen açıklandı. Erdoğan Millet ittifakına ise seslendi ve adayınızı açıklayın diyerek yüklendi..

ERDOĞAN ADAY OLABİLİR Mİ?

Hukukçular ise konuyla ilgili olarak aday olmasının hukuken aykırı olduğunu fakat seçim olursa erken tarihte olması gerektiğini açıkladı..

Erdoğan tüm anketlerde tüm adaylara kaşı kaybediyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan son 10 yıldır başarısız siyaseti ile tartışma konusu olurken son dönemlerde 5 yıldır ekonomi alanında başarısızlığı ve göçmen, sığınmacı politikası ile seçmen tarafından tercih edilmediği anketlere yansıyor.

Bay Kemal’e diyorum ki, artık kaçak güreşmeyi bırak. Artık ipe un sermekten, sürekli bahane üretmekten, lafla peynir gemisini yürütmeye çalışmaktan vazgeç. Havaya bakıp ıslık çalarak, etrafta gezinmekle bu iş olmaz. Adaylık meselesini daha fazla geçiştiremezsin. Ha bire ‘seçim tarihi belli olsun’ diyorsun. İşte söylüyorum, seçim önümüzdeki yıl Haziran ayının ortasında yapılacak. Kaçacak yerin yok Bay Kemal. Ha bire ‘Cumhur İttifakı’nın adayı belli olsun’ diyorsun. İşte söylüyorum, Cumhur İttifakı’nın adayı Tayyip Erdoğan. Az önce Efes 2022 Tatbikatı’nda Sayın Bahçeli ile beraberdik, orada tatbikatı beraber izledik. Defalarca Sayın Bahçeli ismimi açıkladı, zikretti. Daha ne arıyorsun?

Biliyorum ki 2023 seçimlerinde aday olmak, karşıma çıkmak için can atıyorsun. Gel, kendine ve partine daha fazla eziyet etme Bay Kemal. CHP’ye oy vermiş vatandaşlarımızın başını daha fazla yere eğdirme. Cesaretin varsa, yüreğin yetiyorsa bugünden tezi yok ya adaylığını açıkla ya da adayını açıkla.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Halil Oral, Kılıçdaroğlu’ndan özür diledi

HIZLI YORUM YAP