Categories: Magazin Haberleri

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Ece Erken yeni cinayet görüntülerinin yayınlanmasına isyan etti: Bu görüntülerle nasıl yaşayacağız?

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırı sonucu planlanarak ve kasten öldürülen sunucu Ece Erken, sosyal medya hesabından üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile eşinin ölüm anına ilişkin yeni görüntülerin yayınlanmasına tepki gösterdi. Erken, “Nasıl bu kadar acımasızsınız? Kızlarını, beni, sevenlerini neden düşünmüyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve ünlü sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, önceki günlerde Bakırköy’deki bir balıkçıda alacak verecek tartışması olduğu iddia edilen olay sonucu öldürüldü. Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi memleketi Rize’de defnedilirken, bugün olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

YENİ GÖRÜNTÜLERİN YAYINLANMASINA İSYAN ETTİ

Ece Erken, olayın yeni görüntülerinin çeşitli basın yayın mecralarında kullanılmasıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Erken, “Cinayetin yeni görüntüleri, net görüntülerini vermek nedir? Niye? Nasıl yayınlayabiliyorsunuz? Nasıl bu kadar acımasızsınız? Kızlarını, beni, sevenlerini neden düşünmüyorsunuz?” dedi.

“BU GÖRÜNTÜLERLE NASIL YAŞAYACAĞIZ?”

Erken, paylaşımının devamında ise şunları söyledi: Biz nasıl bu görüntülerle yaşayacağız? Neden acımıza acı katıyorsunuz? Görüntü yerine haberlerde neden kaçak olan katillere Seccad Yeşil ve Serkan Dakman’a yer vermiyorsunuz?”

 

 

ÇEPNİ

Recent Posts

Büyük İsrail Projesi: 2024 ve 2035 Stratejilerine Derinlemesine Bir Bakış

Orta Doğu'nun jeopolitik yapısı ve uluslararası ilişkilerdeki denge, sürekli değişim içinde. İsrail'in stratejik planları ve…

1 hafta ago

Ali Koç, Yeniden neden aday oldu açıkladı!

Bir çok Radikal İslamcı ve FETÖ terör örgütünün hedefinde olan Fenerbahçe yönetimi ve Ali Koç…

1 hafta ago

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığı İçin Yeniden Aday Olabilir

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, futbol camiasında yeniden başkanlık için aday olabileceği sinyallerini verdi. Bu…

2 hafta ago

Terörist Hamas ateşkes teklifini kabul etti: İsrail heyeti Kahire’ye gidiyor

Gazze'deki çatışmalar sekizinci ayına girerken, Hamas'ın Mısır ve Katar'ın sunduğu ateşkes önerisini kabul ettiği bildirildi.…

2 hafta ago

Barselona’da öldürülmüştü: Tekin Kartal soruşturmasında detaylar ortaya çıktı

Tekin Kartal'ın öldürülmesi, Barselona'nın artan çete şiddeti ve organize suçlarla olan mücadelesini daha da önemli…

2 hafta ago

Prison Break’in 6. sezonu yayınlanacak mı?

Prison Break'in 6. sezonu yayınlanacak mı? Hala net bir bilgi yok. Dizinin hayranları, yeni sezonun…

1 ay ago