Categories: Magazin Haberleri

Hakan Ural’ın sağlıkçılar hakkındaki yorumu büyük tepki çekti: Gözünü çıkarırsın! Sosyal medyadan tepki yağdı!

Hakan Ural’ın sağlıkçılar hakkındaki yorumu büyük tepki çekti: Gözünü çıkarırsın! Sosyal medyadan tepki yağdı! Farklı yorumları ve tepki çeken açıklamaları ile bir süre önce corona virüs’ den kurtulan Ural’ın sözleri sağlıkçılar tarafından tepki çekti.

Kanal ile sözleşmesinin bitmesi isteniyor, Ural için çıktığı programın izlenmeyenini belirten kullanıcılar özr bekliyor.

Ünlü oyuncu Hakan Ural, Neler Oluyor Hayatta programında sağlık çalışanları hakkında kullandığı ifadelerle büyük tepki çekti. Sağlıkçıların hastalarla ilgilenmemesini eleştiren Ural, sunucu Nur Tuğbaş Algül’ün çocuğunu örnek vererek “Arden’i aldın götürdün. Senin ne yapacağını söyleyeyim mi? Gözünü çıkarırsın” dedi. Algül ise “Yaparım” cevabını verdi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında Hakan Ural, Kocaeli Devlet Hastanesi’nde gerçekleşen sağlık çalışanlarına saldırı olayını yorumladı. Ünlü yorumcunun sağlıkçılar hakkında kullandığı ifadeler tartışma konusu oldu.

“GÖZÜNÜ ÇIKARIRSIN” İFADESİ TEPKİ ÇEKTİ

“Hiçbir şey yapmıyor. Doktor zaten böyle duruyor” diyerek sözlerine başlayan Hakan Ural, sunucu Nur Tuğbaş Algül’ün çocuğu olan Arden Namlı üzerinden bir örnekte bulunarak “Arden’i aldın götürdün. Senin ne yapacağını söyleyeyim mi? Gözünü çıkarırsın” dedi. Algül ise bu sözlere karşılık olarak “Yaparım” yanıtını verdi.

TEPKİ TOPLADI

Açıklamalarının devamında “Doktor da duvara yaslanmış. ‘Oğlum ölüyor’ diyorsun, ‘Ben eylemdeyim’ diyor” ifadelerini kullanan Hakan Ural, sosyal medyada büyük tepki gördü. “Acil servis asla kapanmaz” diyen sağlıkçılar, Ural’ın sözlerinden dolayı “ÖzürDileHakanUral” etiketinde toplandılar.

Kaynak: Haberler

Haber editör

Seher Bayraktar

Recent Posts

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığı İçin Yeniden Aday Olabilir

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, futbol camiasında yeniden başkanlık için aday olabileceği sinyallerini verdi. Bu…

44 dakika ago

Terörist Hamas ateşkes teklifini kabul etti: İsrail heyeti Kahire’ye gidiyor

Gazze'deki çatışmalar sekizinci ayına girerken, Hamas'ın Mısır ve Katar'ın sunduğu ateşkes önerisini kabul ettiği bildirildi.…

51 dakika ago

Barselona’da öldürülmüştü: Tekin Kartal soruşturmasında detaylar ortaya çıktı

Tekin Kartal'ın öldürülmesi, Barselona'nın artan çete şiddeti ve organize suçlarla olan mücadelesini daha da önemli…

1 saat ago

Prison Break’in 6. sezonu yayınlanacak mı?

Prison Break'in 6. sezonu yayınlanacak mı? Hala net bir bilgi yok. Dizinin hayranları, yeni sezonun…

3 hafta ago

AK Partili Bakan Işıkhan: Asgari Ücrete Ara Zam Yok

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını ve…

3 hafta ago

Davut Süver Haberine erişim engeli kararı! teknoloji sitesinden gelen mail!

Davut Süer ve ekibinin langırt dolandırıcılığına karıştığına dair son bilgiler, şok edici nitelikte. Medyada defalarca…

3 hafta ago