Categories: Magazin Haberleri

Doya Doya Moda şampiyonu kim oldu, yarışmayı kim kazandı?

Doya Doya Moda şampiyonu kim oldu, yarışmayı kim kazandı? Uzun zamandır bir çok kişi tarafından takip edilen Doya Doya Moda adlı program birincisi belli oldu.

Bir çok kadın tarafından takip dilen program kıyasıya bir yarışmaya sahne oldu.

All Star şampiyonluğu ise şu şekilde sıralandı.

  • All Star’ın 4. ismi 198 puanla Ferdanur oldu.
  • Sezonun 3. ismi 211 puanla Birben olarak açıklandı.
  • All Star yarışmasının birincisi yani şampiyon 218 puanla ÖZDE oluyor.

Doya Doya Moda All Star birincisi haftanın ve sezonun son puanlarının verilmesiyle birlikte ortaya çıktı. All Star’ın 85. bölümünde para ödülünün sahibi olan isim büyük sevinç yaşadı. Peki, Doya Doya Moda şampiyonu kim oldu, yarışmayı kim kazandı?
haber metninin boyutu
haber metnini yazdır

Doya Doya Moda yarışması bu sezona final bölümüyle veda etti. Ekranların sevilen moda programında 9 Temmuz 2021 Cuma günü yayınlanan bölümde final heyecanı vardı. Yarışmacılar son performanslarını sergilemek üzere podyumdaki yerini aldılar. Tüm isimler jüri üyelerinden övgüleri alırken duygusal dakikalar ortaya çıktı. Hem kahkaha hem de gözyaşının olduğu final bölümünde ödülü kazanansa 1 isim oldu.

DOYA DOYA MODA KİM BİRİNCİ OLDU, ŞAMPİYON OLAN VE KAZANAN İSİM KİM?

Yarışmacılar finale yakışır bir performans sergileyerek en beğenilen elbiseleriyle sahnede yerini aldılar. Jüri üyeleri ise yarışmacılara övgü dolu sözler yağdırdı. Günün sonunda kazanan isim son puanların verilmesiyle ortaya çıktı. Para dolu çantasının sahibi ise 1 kişi oldu.
En çok puanı toplayan yarışmacı sezonun şampiyonu olurken liderin ismini Uğurkan Erez açıkladı.

Geçtiğimiz hafta Gamze finale bir hafta kala elenerek büyük üzüntü yaşamıştı. Eleme sonrasında ise finalistler ortaya çıkmıştı.

Yarışmayı Kazanan Özde Karacan sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı.

Hayatım boyunca bulunduğum her konumda ama benim hayatım böyle olmamalı , bu ben değilim , bu özde değil , bu işi
yapmamalıyım ,burda olmamalıyım dediğim günler geceler aylar geçirdim. bir gün bir noktada hayatımın değişeceğini hep içten içe bildim . O his bambaşka bi his bunu ancak benim gibi olanlar yaşar, anlar .. ve hayatımın değiştiği o gün doya doya moda serüvenimin ilk günü oldu ! ne büyük bir şans ki sağlık sebeplerinden ayrıldığım programa tekrar dönebildim ve döndüğümde de dediğim gibi ; YARIM KALAN ŞAMPİYONLUĞUMU ALMAYA GELDİM. Ve o gün Bugün . Ben sadece yarım kalan bir şampiyonluğu tamamlamadım ben içimde ki benliği tamamladım ,kendimi keşfettim yapabilceklerimi gördüm … şu zamana kadar yarım bıraktığım herşeyin aslında hiç tamamlamak istemediğim için yarım bıraktığımı anladım . Gerçekten istedğimde ve benliğimi bulduğumda yapamayacağım hiçbişeyin olmadığını anladım Yani kısacası; işte BU! ben bu hayatın kızıyım ve hakettiğim yerdeyim . Birincilik sadece bir tatmin asıl önemli olan kendi içimde yıllardır nezaman değişcek dediğim hayatımın değiştiği dönüm noktamdayım. Ve okadar çok mutluyum ki anlatamam. Mesela sınava girersiniz ve bununla çevreniz aileniz başarınızla övünür ben milyonların önünde bir sınava girdim ve milyonlarla sevindim ! Ah ne büyük gurur … Teşekkürler Allahım beni kıyak geçtiğin kullarından biri yaptığın için teşekkürler hayatım ,teşekkürler ailem ve siz değerli izleyici, bugüne kadar hiç bıkmadan beni tanımadkları halde savunan dağ gibi arkamda duran fanlarım en büyük teşekkürümde size ! sevendende sevmeyende de Allah razı olsun . beni sizin sevgisizliğiniz ve sevginiz yüceltip özde karacan yaptı ????en yakın zamanda görşmek üzere .. Sözlermi bitirirken şunu eklemesem olmaz
‘Bu eve yıldırım düştü ,hemde sizin kafanıza ,hemde 2 kere ! Üçüncü yıldırımsa Şampiyonluğum olacak ‘. OLDU ! ⚡️????????

Haber editör

Seher Bayraktar

Recent Posts

Büyük İsrail Projesi: 2024 ve 2035 Stratejilerine Derinlemesine Bir Bakış

Orta Doğu'nun jeopolitik yapısı ve uluslararası ilişkilerdeki denge, sürekli değişim içinde. İsrail'in stratejik planları ve…

2 gün ago

Ali Koç, Yeniden neden aday oldu açıkladı!

Bir çok Radikal İslamcı ve FETÖ terör örgütünün hedefinde olan Fenerbahçe yönetimi ve Ali Koç…

2 gün ago

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığı İçin Yeniden Aday Olabilir

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, futbol camiasında yeniden başkanlık için aday olabileceği sinyallerini verdi. Bu…

7 gün ago

Terörist Hamas ateşkes teklifini kabul etti: İsrail heyeti Kahire’ye gidiyor

Gazze'deki çatışmalar sekizinci ayına girerken, Hamas'ın Mısır ve Katar'ın sunduğu ateşkes önerisini kabul ettiği bildirildi.…

7 gün ago

Barselona’da öldürülmüştü: Tekin Kartal soruşturmasında detaylar ortaya çıktı

Tekin Kartal'ın öldürülmesi, Barselona'nın artan çete şiddeti ve organize suçlarla olan mücadelesini daha da önemli…

7 gün ago

Prison Break’in 6. sezonu yayınlanacak mı?

Prison Break'in 6. sezonu yayınlanacak mı? Hala net bir bilgi yok. Dizinin hayranları, yeni sezonun…

4 hafta ago