Categories: GÜNDEM

İmamoğlu’ndan yine yeniden algı operasyonu! Skandalı örtmeye çalıştı

İBB Başkanı İmamoğlu, 20 yıldır CHP’li Bakırköy Belediyesi’ne Bağlı olarak İncirli Caddesi’nin 25 duyurusu. Bununla ilgili gibi İmamoğlu’nun algı çalışması başladı ve bu algı ile aynı yatsıdaki mum sönerek kısa sürede ortaya çıktı.

 

 

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başkanı görevinde bulunan Ekrem İmamoğlu, yine yeniden bir bakış açısına daha imzasını attı. Sosyal medya hesabından,  “Bu 25 Yıldan fazladır Hizmet görmemişti. Bakırköy İncirli Caddesi’ni yaya Odaklı Olarak baştan sona yeniliyor, altyapı sorununu çözüyor, trafiği düzenliyoruz. Fifty Şimdi diyerek paylaşımda Bulundu”.

 

AK Parti Bakırköy İlçe Belediyesi Meclis Üyesi Halit Cebeci, de  “Bakırköy 20 yıldır’lı CHP belediyeler tarafından yönetiliyor haklısınız hiç bir hizmet yapılmadı üstlenme seçimlerinizi da görünürze gözdenze bulaştırınız”nda bulunarak İBB’nin altyapısını gözden kaçırdığınız İSKİ isale hattını sıralıyor.

 

.

Bakırköy’deki kaldırım projesini de bir proje olarak duyuran İmamoğlu’na sosyal medyadan da tepki geldi. 

Konuya ilişkin  Haber 7’ye değerlendirmelerde bulunan Halit Cebeci,  “İncirli caddesi İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin ukdesinde.. Burada Ekrem Bey buna vurgu yapmak istemiş aslında ama çok da doğru bir bilgi değil. Bakırköy belediyesi zaten 20 yıldır Cumhuriyet Halk Partililer tarafından yönetiliyor.  Bir imalat için kullanılmak için Büyükşehir Belediyesi’nden herhangi bir başvuru ne başvuruları bir teklif var…  Büyükşehir Belediyesi yok hayır.  20 yıldır da Bakırköy Belediyesi en küçük bir faaliyette bulunmadı.” sonra bulundu.

“ALGI ÇALIŞMASI”

“Bağcılar, Bahçelievler, Zeytinburnu gibi ilçelerde ana arter olsa bile fiber optik kablolar, İSKİ çalışmaları gibi görünen yaralar yolları, kiminin ukdelerinde bakmaksızın ilçe belediyeleri onlar üzerinde yapıldı.” diyen Cebeci,  “Ama Bakırköy Belediyesini yetiştiricisi olmadığı için bu gibi tarak bezi olmayacaksısı. Şimdiden  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bakırköy Belediyesi’ni görmemiş. kullanımları.

İSKİ’NİN SUYUNU PATLATTILAR

Cebeci, “İSKİ’nin yaratabilecekleri kaldırımı. dedi.

İCRAAT YOK BORÇ ÇOK ​​ÇOK!

Bakırköy İlçe Belediyesi’nin bu karşılaştırması herhangi bir şey yapmadığını gösteren örnekle, “Ne gibi bir altyapı var, ne bir nikâh salonu, ne bir havuz, ne spor salonu… hiçbir şey yok.” sonra bulundu.

“Zeytinburnu Belediyesi’nin borç borcu var. Hizmetlerini yapıyor.” diyen Cenci, “Bakırköy Belediyesinin anda 850 milyon TL’ye yakın kredi borcu var ama hiçbir icraat yok. Dolayıyla bunlar aslında kendi beceriksizliklerinin üstünü örtmeye çalışırlar.” diye konuştu.

 

 

ÇEPNİ

Recent Posts

Büyük İsrail Projesi: 2024 ve 2035 Stratejilerine Derinlemesine Bir Bakış

Orta Doğu'nun jeopolitik yapısı ve uluslararası ilişkilerdeki denge, sürekli değişim içinde. İsrail'in stratejik planları ve…

6 gün ago

Ali Koç, Yeniden neden aday oldu açıkladı!

Bir çok Radikal İslamcı ve FETÖ terör örgütünün hedefinde olan Fenerbahçe yönetimi ve Ali Koç…

6 gün ago

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığı İçin Yeniden Aday Olabilir

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, futbol camiasında yeniden başkanlık için aday olabileceği sinyallerini verdi. Bu…

2 hafta ago

Terörist Hamas ateşkes teklifini kabul etti: İsrail heyeti Kahire’ye gidiyor

Gazze'deki çatışmalar sekizinci ayına girerken, Hamas'ın Mısır ve Katar'ın sunduğu ateşkes önerisini kabul ettiği bildirildi.…

2 hafta ago

Barselona’da öldürülmüştü: Tekin Kartal soruşturmasında detaylar ortaya çıktı

Tekin Kartal'ın öldürülmesi, Barselona'nın artan çete şiddeti ve organize suçlarla olan mücadelesini daha da önemli…

2 hafta ago

Prison Break’in 6. sezonu yayınlanacak mı?

Prison Break'in 6. sezonu yayınlanacak mı? Hala net bir bilgi yok. Dizinin hayranları, yeni sezonun…

4 hafta ago