Categories: GÜNDEM

Gençlerimizi LGBT’ye mi özendiriyorlar ?

Gençlerimizi LGBT’ye mi özendiriyorlar ?

Son zamanlar da Dünya’nın en önemli markaları ve neredeyse tüm markalar LGBT ürünlerini satışa sunmuş durum da . Artık LGBT ürünleri yapmayan markalar istisna markalar olarak yerini aldı. Bunun ile beraber Sosyal Medya platformları artık LGBT’yi tabu olarak görmüyor ve reklamlarını günün her saat’i yayınlamaya başladı .

Güldürü Programları Skeçlerin arkadasına sığınarak  3. Cinsiyet Propagandası yapmaya başladı yani CİNSİYETLER EŞİTÇİLİĞİ. Bir yerde tanıdık geldi değil mi ?

İstanbul sözleşmesi gibi !

Bunun yanı sıra , resim ve video düzenleme programlarında düzenli ve periyödik aralarla LGBT reklamları pompalanmaya algıda seçicilik dediğimiz kavram ile insanların beyinlerinin hack edilmesi yoluna başvuruluyor. Gençlerimiz LGBT’ye açıkca özendiriliyor !

Buradaki amaç nedir ?

Dünya nüfusu şuan 8 Milyar civarı tahmin ediliyor, 2051 yılında ise bu rakamın  10 Milyara gelmesi bekleniyor. Şeytanın çocukları diye adlandırılarılan bir güruh Yahudiler ve bir grup Pagan anlayışı
Kendisi dışındakilerin köle olarak görüyor ve yine  kendilerine hizmet etmesi gerektiğine inanıyorlar bu yönde Dünya’yı yönetmek için çeşitli senaryolar ile tüm inanç düzenine saldırıyorlar. Bu sebeple dünya’nın en zengin 2 Ailesi Rockefeller ve Rothschild sponsorluğunda Dünya nüfusunu 500 Milyona düşürmenin peşine düşüyorlar ve bunu da hiç kimseden saklamıyor hatta bir ileri seviyeye taşıyalım anıtını bile yaptırıyorlar.

İnsanların üremesini durdurmak için ellerinde ki en büyük kozlardan biri LGBT yani eşcinselik bir diğeri ise robotlar !

Artık Dünya’nın bir çocuğu robotik kadınların veya yine robotik erkeklerle ilişki yaşıyor hatta evleniyor !

Bütün Sosyal Medya sitelerinde eşcinsellik yani LGBT ,pozitif ayrımcılıkları olan inana insanlar için Lanetli topluluk olarakta biliniyor.

Sosyal Medya’da özellikle genç nesil saatlerini hatta günün geçirdiği bir alan zamanın kahveleri gibi ve bu alan büyük tehlikeler arz ediyor.

Yine aşılar ve ilaç sanayi kılıfı ile  insanların kısırlaştırılması ve gıdalar ile insan fıtratının değiştirilmesi de en temel hedefler arasında yerini alıyor.

Yapay zeka ve robotik Kodlama ile insana ihtiyaç duyulmayan hatta deri altına yerleştirilecek çipler ile  insanı kontrol altında tutma ve insanların insanlık fırtatlarından çıkıp tasmalı bir köpek haline gelmesi için her türlü proje çalışması ve bu projeler için her türlü finansmanı tüm hızıyla sağlamaya devam ediyorlar. Bizler ise maalesef sadece izlemekle yetiniyoruz.

Bu güç öylesine bir güç ki bu gücün bağzı markalarına gelip birlikte bakalım :

IKEA

RAYBAN

C’EST SO PARIS

DIESEL

GAP

AVIS

FEDERICI

AMERICAN AIRLINES

TYLENOL

W HOTEL

SUIT SUPPLY

CHEVY 

AIR NEW ZEALAND 

DUREX

Ya bu insanların fıtratını değiştirmek isteyenlere boyun eyeceğiz

Ya da çocuklarımız için mücadele vereceğiz !

Kurucu : Raif YAVUZYILMAZ

ÇEPNİ

Recent Posts

Prison Break’in 6. sezonu yayınlanacak mı?

Prison Break'in 6. sezonu yayınlanacak mı? Hala net bir bilgi yok. Dizinin hayranları, yeni sezonun…

2 hafta ago

AK Partili Bakan Işıkhan: Asgari Ücrete Ara Zam Yok

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını ve…

2 hafta ago

Davut Süver Haberine erişim engeli kararı! teknoloji sitesinden gelen mail!

Davut Süer ve ekibinin langırt dolandırıcılığına karıştığına dair son bilgiler, şok edici nitelikte. Medyada defalarca…

2 hafta ago

Ekrem İmamoğlu İBB Meclisi’nde Yeni Dönemi Başlattı: İmzaların Atılmasını İstedi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde çoğunluğu elde etmesinin ardından…

2 hafta ago

Beypazarı Soda’dan ilk açıklama! İsviçre’de yasaklanmıştı

Beypazarı Soda'nın yetkilisi, İsviçre'nin yüksek bor içeriği nedeniyle Beypazarı maden suyunu yasaklama kararına tepki gösterdi.…

2 hafta ago

Terörist Taliban’dan İran’ın İsrail’e Saldırılarına Destek: Meşru Savunma Hakkını Kullandı

Afganistan'da iktidarı elinde bulunduran Taliban, İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği füze ve İHA saldırılarına destek verdiğini…

2 hafta ago