Gençlerimizi LGBT'ye mi özendiriyorlar ? | GÜNDEM
DOLAR

32,3918$% 0.21

EURO

35,0848% -0.08

STERLİN

41,0713£% 0.39

GRAM ALTIN

2.324,61%0,24

ÇEYREK ALTIN

4.036,00%1,07

a

Gençlerimizi LGBT’ye mi özendiriyorlar ?

Gençlerimizi LGBT’ye mi özendiriyorlar ?

Son zamanlar da Dünya’nın en önemli markaları ve neredeyse tüm markalar LGBT ürünlerini satışa sunmuş durum da . Artık LGBT ürünleri yapmayan markalar istisna markalar olarak yerini aldı. Bunun ile beraber Sosyal Medya platformları artık LGBT’yi tabu olarak görmüyor ve reklamlarını günün her saat’i yayınlamaya başladı .

Güldürü Programları Skeçlerin arkadasına sığınarak  3. Cinsiyet Propagandası yapmaya başladı yani CİNSİYETLER EŞİTÇİLİĞİ. Bir yerde tanıdık geldi değil mi ?

İstanbul sözleşmesi gibi !

Bunun yanı sıra , resim ve video düzenleme programlarında düzenli ve periyödik aralarla LGBT reklamları pompalanmaya algıda seçicilik dediğimiz kavram ile insanların beyinlerinin hack edilmesi yoluna başvuruluyor. Gençlerimiz LGBT’ye açıkca özendiriliyor !

Buradaki amaç nedir ?

Dünya nüfusu şuan 8 Milyar civarı tahmin ediliyor, 2051 yılında ise bu rakamın  10 Milyara gelmesi bekleniyor. Şeytanın çocukları diye adlandırılarılan bir güruh Yahudiler ve bir grup Pagan anlayışı
Kendisi dışındakilerin köle olarak görüyor ve yine  kendilerine hizmet etmesi gerektiğine inanıyorlar bu yönde Dünya’yı yönetmek için çeşitli senaryolar ile tüm inanç düzenine saldırıyorlar. Bu sebeple dünya’nın en zengin 2 Ailesi Rockefeller ve Rothschild sponsorluğunda Dünya nüfusunu 500 Milyona düşürmenin peşine düşüyorlar ve bunu da hiç kimseden saklamıyor hatta bir ileri seviyeye taşıyalım anıtını bile yaptırıyorlar.Georgia Guidestones Anıtı Nedir?Dünya Nüfusunu Azaltma Planı

İnsanların üremesini durdurmak için ellerinde ki en büyük kozlardan biri LGBT yani eşcinselik bir diğeri ise robotlar !

Gay Reklamlar

Artık Dünya’nın bir çocuğu robotik kadınların veya yine robotik erkeklerle ilişki yaşıyor hatta evleniyor !

Mantık evliliğinde yapay zeka dönemi: Hologram kızla evlenmek

Bütün Sosyal Medya sitelerinde eşcinsellik yani LGBT ,pozitif ayrımcılıkları olan inana insanlar için Lanetli topluluk olarakta biliniyor.

Sosyal Medya’da özellikle genç nesil saatlerini hatta günün geçirdiği bir alan zamanın kahveleri gibi ve bu alan büyük tehlikeler arz ediyor.

Yine aşılar ve ilaç sanayi kılıfı ile  insanların kısırlaştırılması ve gıdalar ile insan fıtratının değiştirilmesi de en temel hedefler arasında yerini alıyor.

Yapay zeka ve robotik Kodlama ile insana ihtiyaç duyulmayan hatta deri altına yerleştirilecek çipler ile  insanı kontrol altında tutma ve insanların insanlık fırtatlarından çıkıp tasmalı bir köpek haline gelmesi için her türlü proje çalışması ve bu projeler için her türlü finansmanı tüm hızıyla sağlamaya devam ediyorlar. Bizler ise maalesef sadece izlemekle yetiniyoruz.

Gay ReklamlarGay Reklamlar

Bu güç öylesine bir güç ki bu gücün bağzı markalarına gelip birlikte bakalım :

IKEA Gay Reklamlar

RAYBAN

Gay Reklamlar

C’EST SO PARIS

Gay Reklamlar

DIESELGay Reklamlar

GAP

Gay Reklamlar

AVISGay Reklamlar

FEDERICI

Gay ReklamlarAMERICAN AIRLINESGay Reklamlar

TYLENOL

Gay Reklamlar

W HOTEL

Gay Reklamlar

SUIT SUPPLY

Gay Reklamlar

CHEVY 

Gay Reklamlar

AIR NEW ZEALAND 

Gay Reklamlar

DUREXGay Reklamlar

Ya bu insanların fıtratını değiştirmek isteyenlere boyun eyeceğiz

Ya da çocuklarımız için mücadele vereceğiz !

Kurucu : Raif YAVUZYILMAZ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete’de yayımlandı

HIZLI YORUM YAP