Categories: GÜNDEM

Ebubekir Sofuoğlu Neler oluyor bize yine neler oluyor böyle ?

Bir kargaşadır almış başını gidiyor. Canımdan öte tutuğum devletim ve milletim yine bir birine düşmüş. Sebep Ebubekir Sofuoğlu…

 

Ebubekir Sofuoğlu oğlu geçtiğimiz günler de kendi haddi aşan bir söz beyan etmiş. ” Üniversiteler Fuhuş evi ” diyerek umuma açık bir mecliste konuşma gerçekleştirmiş. Üniversitelere giden  bir çok insanı ve çalışanlarını zan altın da bırakmış Üniversite de Profesör ünvanlına sahip bir öğretim görevlesi.

 

Üniversiteler de okuyan başı açık ve başı kapalı bir çok namuslu insana yaptığı bu hakaret dolu söz ile sevenlerini de zor durumda bırakmış ve bunu diyen hoca o üniversitede öğretim görevlisi ise bu hoca fuhuşun olduğu yerde hangi mesleği yapmakta diye sorulara neden olmuş , sevenlerini bu soru karşısında sesiz bırakarak en büyük hatayı işlemiştir. Şahsım adına ben 2 üniversite okudum ve yurt dışına çıkışım sebebi ile üniversitelerimi bitiremedim biraz da keyfi oldu diye biliriz aslında. Benim Üniversite ortamın da gördüğüm  kadarı ile öğrenciler biri biri arasında sex, yapıyor hatta sex partileri bile veriyordu. Şimdi uyanıklar çıkar sen de gördüğüne göre sende bu partilerdeydin diye fakat durum öyle değil. Benim kulağım kesikti ve gittiğim üniversitelerde genel anlamda çok sevilen biriydim her türlü teklif gelir üslünce geri çevirmesini de bilirdim. Buradaki  hata olan ise genelleme yapma meselesidir. Buradaki yanlış hademelik yapan ekmeğinde olan insanlara iftira atmaktır.

 

Ne demek yani fuhuş yuvasıdır ?

Kimimiz bacısı kimimizin annesi orada okuyor çalışıyor!

Sen kimsin be adam küfür ediyorsun !?

dedik diyoruz  ve ekliyoruz ”İlim Çin’de bile olsa gidiniz.” .

 

Ebubekir Sofuoğlu’da benim söylediklerim maksadını aştı ben öyle demek istemdim diyerek açıklama da bulundu fakat özrü kabahatinden büyük olunca tatmin etmedi…

 

Neyseeeeeee

Ebubekir Sofuoğlu bir söz ile hata yaptı CHP medyası ve yandaşlar Ebubekir Sofuoğlu’nu yerden yere vurdu haklı olarak amenna ve saddakna bende köşemde yazdım.

Fakatttttt iki yüzlülük tam bu noktada başaladı.

 

Günlerdir CHP’nin 6 tane taciz ve tecavüz olayını konuşmayan. Canan Kaftancıoğlu’nun ” sen sus sen kadınsın ” diyerek tacizleri bastırmasını bu kadar yazmadı.

 

CHP’li başkan arkadaşının kafeteryasın da bir başka CHP’liyi önce yediği yemek masasında sıkıştırıp, son tuvalete kadar kovalıyıp kadına taciz de bulunmasını bu kadar konuşmadı.

CHP Lideri Kemal  Kılıçdaroğlu şahsına yakışır bir şekilde hareket edip Kılıç gibi kesmek yerine Ensar vakfında yaşanan iğrenç olayı Twitine taşıdı kimse bize ahlak öğretmesin diyerek bir başka Taciz ve teacvüzü gösterdi yani ”TUĞ” dikti ama yine bu kadar konuşulmadı.

 

Bura da bile iki yüzlülük yapanlar şimdi kalkmış ahlak bekçiliği yapıyor ise orada bir dur kardeşim. Birini suçlamadan önce kendi geçmişinin nasıl olduğuna bir bak. Senin geçmişin logar’a dönmüşken birilerini de bu denli suçlanması ne hakka ne hukuka sığıyor.

 

Ben demiyorum ki bu söylenen söz maksadını aşmamıştır veya doğrudur.

 

Ben diyorum ki ; H.z Ömer gibi adaletli ol !

Orantılı tepki ver ve bir yanlış var ise senin adamın benim adamım deme kılıcın çift taraflı kessin atsın yüzsüzlüğün alemi yok  !

 

Kurucu : Raif YAVUZYILMAZ

ÇEPNİ

Recent Posts

Büyük İsrail Projesi: 2024 ve 2035 Stratejilerine Derinlemesine Bir Bakış

Orta Doğu'nun jeopolitik yapısı ve uluslararası ilişkilerdeki denge, sürekli değişim içinde. İsrail'in stratejik planları ve…

5 gün ago

Ali Koç, Yeniden neden aday oldu açıkladı!

Bir çok Radikal İslamcı ve FETÖ terör örgütünün hedefinde olan Fenerbahçe yönetimi ve Ali Koç…

5 gün ago

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığı İçin Yeniden Aday Olabilir

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, futbol camiasında yeniden başkanlık için aday olabileceği sinyallerini verdi. Bu…

1 hafta ago

Terörist Hamas ateşkes teklifini kabul etti: İsrail heyeti Kahire’ye gidiyor

Gazze'deki çatışmalar sekizinci ayına girerken, Hamas'ın Mısır ve Katar'ın sunduğu ateşkes önerisini kabul ettiği bildirildi.…

1 hafta ago

Barselona’da öldürülmüştü: Tekin Kartal soruşturmasında detaylar ortaya çıktı

Tekin Kartal'ın öldürülmesi, Barselona'nın artan çete şiddeti ve organize suçlarla olan mücadelesini daha da önemli…

1 hafta ago

Prison Break’in 6. sezonu yayınlanacak mı?

Prison Break'in 6. sezonu yayınlanacak mı? Hala net bir bilgi yok. Dizinin hayranları, yeni sezonun…

4 hafta ago